ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καπίνο: «Νίκη με Ατρόμητο»

Ο Στέφανος Καπίνο μίλησε για το επερχόμενο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να φτάσουν στη νίκη.

Καπίνο: «Νίκη με Ατρόμητο»

Παράλληλα αναφέρθηκε στην πορεία του «τριφυλλιού» στον Β΄ γύρο, αλλά και στη δουλειά που γίνεται στην ακαδημία τα τελευταία χρόνια, με αφορμή το ματς με την Καλλονή στο οποίο ο Παναθηναϊκός τελείωσε το παιχνίδι με 5 παίκτες από τις ακαδημίες του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Στέφανος Καπίνο:

Για τις νίκες και την εικόνα του δεύτερου γύρου: 

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.681 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Η ομάδα δείχνει από την αρχή ότι έχει δουλέψει πολύ και βγαίνει αυτή η προσπάθεια και στο γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικό που έχουμε συνεχόμενες νίκες, ύστερα από πάρα πολύ καιρό ως ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό όμως γιατί ακολουθεί ένα σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να πάρουμε τρεις ακόμα βαθμούς».

Για το αν το αυριανό (29/03) ματς είναι κρίσιμο για τη δεύτερη θέση: 

«Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, αλλά από τη στιγμή που είμαστε ισόβαθμοι με τον Ατρόμητο μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο. Έχουμε δείξει πως μπορούμε να κερδίσουμε σε οποιαδήποτε έδρα, οπότε αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και τώρα».

Για τη χρησιμοποίηση 5 παιδιών από την Ακαδημία στο ματς με την Καλλονή:

«Είναι ένα ακόμα δείγμα της σπουδαίας δουλειάς που γίνεται στην Ακαδημία εδώ και χρόνια. Φέτος δίνεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά η ευκαιρία σε όλους μας να μπούμε στην πρώτη ομάδα και να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Θέλει ακόμα περισσότερη δουλειά εκ μέρους μας γιατί με ένα ματς ή μία σεζόν δεν έχουμε καταφέρει τίποτα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.