ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Το 17ο στον «Τάφο του Ινδού»

Σαν σήμερα στις 28 Μαρτίου του 2004 ο Παναθηναϊκός κατακτούσε το 17ο πρωτάθλημα βόλεϊ στην ιστορία του, νικώντας τον Ολυμπιακό στον «Τάφο του Ινδού» με 3-0 σετ, κάνοντας το 3-1 στη σειρά των τελικών.

Το 17ο στον «Τάφο του Ινδού»

Οι «πράσινοι» παρότι είχαν μειονέκτημα έδρας στη σειρά (τερμάτισαν στην 2η θέση της κανονικής περιόδου), ξεκίνησαν με break τη σειρά κερδίζοντας τον Ολυμπιακό στην έδρα του με 2-3. Στη συνέχεια στη Λεωφόρο έκαναν το 2-0, ενώ η ήττα στο τρίτο παιχνίδι της σειράς απλά καθυστέρησε τη στέψη.

Στο 4ο παιχνίδι στη φλεγόμενη Λεωφόρο η ομάδα του Στέλιου Καζάζη δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο σετ αλλά εν τέλει κατάφερε εύκολα να κερδίσει τον αγώνα με 3-0 (32-30, 25-16,25-16) και να πανηγυρίσει τον τίτλο του πρωταθλητή μαζί με χιλιάδες φίλους του που είχαν κατακλύσει τον «Τάφο» και τους γύρω χώρους στη Λεωφόρο.

Την ομάδα εκείνη αποτελούσαν οι Ψάρρας, Ντονάς, Καραγιάννης, Μούρεκ, Στεφάνου, Χατζηαντωνίου, Πόλακ, Λιβαθηνός, Σμαραγδής, Στάνλεϊ, Πανταλέων, Πέτρογλου, Κουρούπης και Κονσταντίνοφ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE