ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σπυρόπουλος: «Δυνατά από την αρχή με Ατρόμητο»

Στο δύσκολο έργο που έχει ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Ατρόμητο το Σάββατο αναφέρθηκε ο αμυντικός του «τριφυλλιού», Τάκης Σπυρόπουλος.

Σπυρόπουλος: «Δυνατά από την αρχή με Ατρόμητο»

Ο  νεαρός άσος των «πρασίνων» μίλησε στη NOVA, για το ματς με την Καλλονή, το ντέρμπι του Σαββάτου στο Περιστέρι αλλά και για την εκπληκτική πορεία του Παναθηναϊκού στον δεύτερο γύρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τάκης Σπυρόπουλος:

Για την άνετη νίκη επί της Καλλονής: «Μπήκαμε από την αρχή δυνατά και δείξαμε ότι θέλαμε να πάρουμε το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό. Δεν τους δώσαμε κανένα περιθώριο να σκεφτούν ότι θα πάρουν κάποιο βαθμό και όλα τα παιδιά παίξαμε πολύ καλά. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 95.073 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη διαφορά που υπάρχει στον Παναθηναϊκό του δεύτερου γύρου σε σχέση με το πρώτο μισό του πρωταθλήματος: «Δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει κάτι. Απλά μέσα από τα παιχνίδια έχουμε βρει το ρυθμό μας και σιγά σιγά ανεβαίνει η απόδοση μας. Όλο αυτό βγαίνει από τη δουλειά που έχουμε κάνει και την ομαδικότητα που έχουμε».

Για τη βελτίωση της ομάδας και στο σκοράρισμα: «Μέσα από τη δουλειά που έχει γίνει όλο αυτό το διάστημα, πλέον ξέρουμε καλά που βρίσκεται ο συμπαίκτης μας, ώστε να του δώσουμε την κατάλληλη στιγμή την πάσα και να σκοράρει».

Για τη θετική παρουσία που είχαν στο ματς με την Καλλονή, παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής: «Όταν όλοι οι παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ, παίρνουν παιχνίδια κατά τη διάρκεια μιας σεζόν και αποκτούν εμπειρία, αυτό είναι πολύ καλό. Γιατί σε παιχνίδια όπως είναι του Κυπέλλου ή όπως η αναμέτρηση με την Καλλονή, όπου ο προπονητής ήθελε να ξεκουράσει τους βασικούς, είναι πολύ χρήσιμο και παράλληλα έχει η ομάδα και την επιθυμητή απόδοση».

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο: «Πάμε εκεί για να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε, χωρίς άγχος. Πηγαίνουμε για να κερδίσουμε, γιατί είναι πολύ σημαντικό για την βαθμολογία μας στα πλέι οφ. Σίγουρα ο Ατρόμητος έχει δείξει καλό πρόσωπο και ειδικά στον δεύτερο γύρο έχει κερδίσει πολλά παιχνίδια. Είναι πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, έχουμε αποφασιστικότητα και μπούμε από την αρχή δυνατά για να πάρουμε το παιχνίδι, τότε οι πιθανότητες θα είναι με το μέρος μας».

Για το αν είναι ευκαιρία αυτό το παιχνίδι για ρεβάνς από τον Ατρόμητο, λόγω της ήττας στον πρώτο γύρο: «Στον πρώτο γύρο χάσαμε κάπως… ανορθόδοξα. Κι εμείς δεν το πιστεύαμε. Από δύο στημένες φάσεις, αν και κερδίζαμε στο ημίχρονο, τελικά χάσαμε. Δεν μπήκαμε τόσο δυνατά και τώρα θέλουμε να αποδείξουμε ότι αυτό το παιχνίδι του πρώτου γύρου απλά έτυχε να εξελιχθεί έτσι και θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα».

Για το αν πλέον πιστεύουν πιο πολύ οι παίκτες του Παναθηναϊκού στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης μετά το σερί νικών που έχει πετύχει η ομάδα: «Όπως έχουμε δείξει στο δεύτερο γύρο και στα παιχνίδια που έχουμε παίξει όπως με τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό και όλες τις μεγάλες ομάδες, είμαστε ανταγωνιστικοί. Εμείς έχουμε την κατοχή και το πάνω χέρι του παιχνιδιού… Ίσως να μην είχαμε αυτή την αποτελεσματικότητα που χρειαζόταν για να πάρουμε κάποια παιχνίδια».

Για την επανεμφάνιση του στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού: «Αντιμετώπισα έναν τραυματισμό, μετά ήμουν άρρωστος… Δεν είχα τις ανάσες που θέλω, ωστόσο δουλεύω στις προπονήσεις για να είμαι 100% έτοιμος. Από εκεί και πέρα, όποτε το ζητήσει ο προπονητής μου, παίζω και δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...