ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Μια πόλη, μια ομάδα. Η ομάδα μου»

Την Δευτέρα 31 Μαρτίου θα προβληθεί από τη NOVA το ντοκιμαντέρ για τον Παναθηναϊκό, όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ με ανακοίνωση της.

«Μια πόλη, μια ομάδα. Η ομάδα μου»

Αναλυτικά:

«Η Super League, σε συνεργασία με τα κανάλια Novasports, έχει αναλάβει την πρωτοβουλία της παραγωγής των ντοκιμαντέρ, με στόχο να καταγραφεί και να ενισχυθεί η σχέση των 18 ομάδων που απαρτίζουν την κορυφαία επαγγελματική κατηγορία της Ελλάδας με τους φιλάθλους τους.

Το ντοκιμαντέρ «Μια πόλη, μια ομάδα. Η ομάδα μου» για τον Παναθηναϊκό, θα προβληθεί:

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.249 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

τη Δευτέρα 31/3 στις 19:00 στη Novasports 1 και Novasports 1 HD και στις 00:10 στη Novasports 2 και Novasports 2 HD, την Τρίτη 1/4 στις 20:30 στη Novasports 1 και Novasports 1 HD, την Πέμπτη 3/4 στις 21:30 Novasports 2 και Novasports 2 HD και την Κυριακή 6/4 στις 18:30 στο Channel TBC (πριν τον αγώνα ΠΑΟ – Λεβαδειακός)».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.