ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναγόπουλος: «Ο τίτλος είναι μόνο η αρχή…»

Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ των νεανίδων του Παναθηναϊκού, Αποστόλης Παναγόπουλος μίλησε στην «Πράσινη» για τον τίτλο που κατέκτησαν τα κορίτσια του, τονίζοντας πως αυτό είναι μόνο η αρχή.

Παναγόπουλος: «Ο τίτλος είναι μόνο η αρχή…»

Απόσπασμα των δηλώσεων του Αποστόλη Παναγόπουλου:

«Οι ιθύνοντες του τμήματος είχαν θέσει αυτόν τον στόχο πριν από τρία χρόνια. Ήμασταν σίγουροι ότι αν καταφέρουμε να δουλέψουμε σωστά πάνω στο υλικό που έχουμε, πράγμα που θεωρούμε ότι κάνουμε καλά, τότε οι τίτλοι θα ήταν σίγουρα το επιστέγασμα της προσπάθειας αυτής. Η κατάκτηση του τίτλου στην ΕΣΚΑ δεν θεωρείται το τέλος, αλλά η αρχή της προσπάθειάς μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...