ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Ο Παναθηναϊκός στο σπίτι του»

Για το γηπεδικό θέμα του Παναθηναϊκού μίλησε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος Δήμαρχος της Αθήνας, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

«Ο Παναθηναϊκός στο σπίτι του»

Ο κ. Σακελλαρίδης, μιλώντας στο «Κόκκινο» αναφέρθηκε στην ανάγκη να βρεθεί λύση για το «τριφύλλι», τα βελτιωτικά έργα στη Λεωφόρο, αλλά και στις επαφές που θα κάνει με τον Ερασιτέχνη και το «Παναθηναϊκό Κίνημα».

Αναλυτικά

«Με τον αγώνα που ξεκινήσαμε το 2008 ως ανοιχτή πόλη με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα, σώσαμε και τον Παναθηναϊκό και τον Δήμο της Αθήνας από ένα περίεργο παιχνίδι που παιζόταν τότε, όταν η τότε δημοτική αρχή προσπαθούσε να προσδέσει τα συμφέροντα και του Παναθηναϊκού και του Δήμου με τα συμφέροντα ενός μεγαλοεργολάβου. Τότε, υπερασπιζόμενοι την νομιμότητα για την οποία πολλοί κόπτονται σήμερα αλλά πολύ ευχαρίστως την ξεχνάνε όταν πρόκειται για τέτοιου τύπου ζητήματα, στην ουσία σώσαμε και τον Παναθηναϊκό, το μόνο που θα υπήρχε σήμερα στον Ελαιώνα θα ήταν το γιαπί του εμπορικού κέντρου και το γιαπί ενός γηπέδου. «Σήμερα η διπλή ανάπλαση έχει περιέλθει σε τέλμα.

Το θέμα είναι πως θα δώσουμε λύσεις και όσον αφορά την έδρα του Παναθηναϊκού αλλά και όσον αφορά και την ποιότητα ζωής των κατοίκων και στον Ελαιώνα και στους Αμπελόκηπους. Υπάρχει δυνατότητα βελτιωτικών έργων στο γήπεδο της Λεωφόρου και ο Παναθηναϊκός να μπορεί να παίζει στην έδρα του. Θα μιλήσουμε με όλους όσοι εμπλέκονται και με το Παναθηναϊκό Κίνημα και τον Ερασιτέχνη. Οποιαδήποτε πρόταση μπορούμε να την συζητήσουμε αρκεί να είναι ρεαλιστική αλλά και να βάζουμε πάνω από όλα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων.  Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι και πολίτες και αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα. Μπορούμε να βρούμε μια λύση ώστε και οι κάτοικοι της περιοχής να μπορούν να αναπνεύσουν και ο Παναθηναϊκός, αυτός ο ιστορικός σύλλογος της πόλης να έχει μία έδρα που να αποτελεί και το σπίτι του Παναθηναϊκού».

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 292 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.