ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Πρόστιμο στο βόλεϊ

Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ, επέβαλλε χρηματικό πρόστιμο ύψους 1000 ευρώ στον Παναθηναϊκό, για όσα αναφέρθηκαν στο ματς με την Κηφισιά, για την 20η αγωνιστική της Volleyleague OΠΑΠ.

Πρόστιμο στο βόλεϊ

Αναλυτικά η απόφαση

«Τo Moνομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ (ΜΠΔΟ/ΕΣΑΠ) δικάζοντας βάση σχετικών εγγράφων και του απολογητικού υπομνήματος του εγκαλούμενου σωματείου ΤΑΑ Παναθηναϊκός σχετικά με τα όσα έγιναν στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Α.Ο.Κηφισιάς στο Ζηρίνειο για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ τη Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014 αποφάσισε:

Πρόστιμο 1.000 Ευρώ στο ΤΑΑ Παναθηναϊκός σύμφωνα με τα άρθρα του πειθαρχικού κανονισμού της ΕΣΑΠ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.