ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Παναθηναϊκό Κίνημα μέχρι τη Φινλανδία

Το «Παναθηναϊκό Κίνημα» και η δυναμική που έχει αναπτύξει, αποτελούν μία καινούρια εξέλιξη στα πολιτικά δεδομένα της Ελλάδας, αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, γενικότερα.

Παναθηναϊκό Κίνημα μέχρι τη Φινλανδία

Όπως είναι λογικό, το εγχείρημα των οπαδών μιας ομάδας να επηρεάσουν καταστάσεις και να εκπροσωπηθούν στην τοπική αυτοδιοίκηση, προστατεύοντας τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού εν προκειμένω, προσέλκυσε την προσοχή ξένων μέσων ενημέρωσης.

Η φινλανδική ιστοσελίδα «ovimagazine.com» φιλοξένησε αφιέρωμα στο “Παναθηναϊκό Κίνημα” αναφέροντας του λόγους ιδρύσεως του, καθώς και τις δράσεις του.

Το ρεπορτάζ επιχειρεί μία ιστορική αναδρομή στις πολιτικές καταβολές της Ευρώπης και στις αιτίες που την έχουν απαξιώσει στα μάτια των Ευρωπαίων, κατόπιν εμβαθύνει στην Ελλάδα και σημειώνει για το Παν.Κι.:

«Αυτό που απομένει είναι να βρεθεί ένας υποψήφιος ο οποίος ενδιαφέρεται για τους Αθηναίους και για την Αθήνα την ίδια, χωρίς να έχει πολιτική ατζέντα και προσωπικές στοχεύσεις. Απροειδοποίητα, αυτός ο υποψήφιος προέρχεται από μία ποδοσφαιρική ομάδα, εκφράζοντας τα ιδανικά της, έχοντας για έμβλημα της το σήμα του συλλόγου και έχοντας την υποστήριξη των οπαδών».

Όσο για τον στόχο του Νίκου Αβραμίδη, του υποψηφίου Δημάρχου εκ μέρους του Παν.Κι., υπογραμμίζει ότι:

«ότι δεν προσβλέπει στην εκλογή του, γνωρίζοντας τον σκληρό ανταγωνισμό που έχει δημιουργηθεί. Το μόνο που επιθυμεί είναι να πετύχει μία ισχυρή εκπροσώπηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να υπερασπιστεί το γήπεδο του Παναθηναϊκού από τους μεγαλοκαρχαρίες και τους υπηρέτες τους στο Δήμο».

loading...

READ MORE