ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Αισιόδοξες για πολύ ωραίο θέαμα

Οι αθλήτριες των φιναλίστ των 4 ομάδων, που συμμετέχουν στο final four που φιλοξενείτε στην Πύλο, μίλησαν στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου, αποφεύγοντας τα προγνωστικά για τη νικήτρια ομάδα, ενώ ευχήθηκαν, οι φίλαθλοι να παρακολουθήσουν ένα πολύ ωραίο θέαμα.

Αισιόδοξες για πολύ ωραίο θέαμα

Απέφυγαν τα μεγάλα λόγια όσον αφορά την… κούπα, δεν έκρυψαν ωστόσο τις φιλοδοξίες τους ενώ υποσχέθηκαν ότι κι οι 4 ομάδες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, προσφέροντας ένα ξεχωριστό θέαμα στους κατοίκους της Πύλου που θα βρεθούν στο γήπεδο, αλλά και στους χιλιάδες φίλους του βόλεϊ που θα παρακολουθήσουν τους αγώνες. Το κοινό στοιχείο των δηλώσεων των αρχηγών των τεσσάρων φιναλίστ του Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών, ήταν η μαγεία του φυσικού τοπίου της περιοχής κι η χαρά της παρουσίας τους στην Πύλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των αρχηγών:

Ζένια Τσίμα (Παναθηναϊκός): «Είμαστε πολύ χαρούμενες που φιλοξενείται εδώ το Final 4. Ελπίζω να γίνει ένα πολύ καλό ματς με τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό. Στόχος μας είναι, να κάνουμε όλες μας, αυτό που πρέπει στον αγωνιστικό χώρο και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να δει ο κόσμος πόσο ωραίο άθλημα είναι το βόλεϊ. Οι ομάδες που πέρασαν αξίζουν να βρίσκονται εγώ και εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και φυσικά να κερδίσει ο καλύτερος».

Ελένη Φάρκωνα (Πανναξιακός): «Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και θα ήθελα να πω στους ανθρώπους της Πύλου ότι ζούνε πραγματικά σε έναν πολύ όμορφο τόπο. Εύχομαι να είναι μια επιτυχημένη διοργάνωση κι ο κόσμος να ευχαριστηθεί το βόλεϊ. Οι πόλεις της περιφέρειας πάντα στηρίζουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Μέσα λοιπόν στα πλαίσια του fair play εύχομαι να γίνουν όλα όμορφα και καλά παιχνίδια. Αφιερώνω το Final four και την πορεία της ομάδας μου στη Νάξο και σε όλους τους Ναξιώτες που μας στηρίζουν».

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.546 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εύη Κυριακίδου (Ηρακλής): «Τόσο εγώ, όσο και η Ζένια με την Στέλλα βρισκόμαστε στην Πύλο, για δεύτερη φορά αφού έχουμε φιλοξενηθεί με την Εθνική ομάδα κι όπως και τότε έτσι και τώρα ο κόσμος της Πύλου μας είχε δώσει τα πάντα απλόχερα. Νομίζω ότι θα είναι μια όμορφη διοργάνωση. Είναι μια ευκαιρία να διαφημιστεί η περιοχή, αλλά και το άθλημα μας. Εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες αλλά στη δική μου ακόμη περισσότερο».

Στέλλα Χριστοδούλου (Ολυμπιακός): «Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοργανωτές και τους ανθρώπους της Πύλου για τη φιλοξενία. Το Final four είναι μια γιορτή κι ελπίζω πως όλες οι ομάδες θα προσφέρουμε ωραίο θέαμα και θα παιχτεί όμορφο βόλεϊ. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι καλύτερο για να διατηρήσουμε τα κεκτημένα. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να πάρουμε το 4ο σερί κύπελλο, καθώς είναι πολύ όμορφο να γράψουμε ιστορία για τον σύλλογο μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.