ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αρβανίτης: «Είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό για τον Αθηναίου»

Στην αποκάλυψη πως ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση για το Γιάννη Αθηναίου, προχώρησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης Λευτέρης Αρβανίτης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Ρ/Σ «Libero 107,4».

Αρβανίτης: «Είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό για τον Αθηναίου»

Ο πρόεδρος τον θεσσαλονικέων μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για τον πρώην παίκτη του Άρη και νυν της Αρμάνι Μιλάνο, Γιάννη Αθηναίου και απάντησε, πως πριν από ένα περίπου μήνα, είχε πρόταση κι από τον «Εξάστερο».

Συγκεκριμένα το απόσπασμα που αναφέρει τον Παναθηναϊκό.

«Τέτοια λάσπη που δέχεται αυτή η διοίκηση είναι άνευ προηγουμένου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να συμβαίνει αυτό. Δεν υπήρχε κανένας όρος με το αν φύγει ο Αγγέλου θα μπορεί να αποχωρήσει και ο Αθηναίου. Αν υπήρχε τέτοιος όρος δεν θα έφευγε και ο αθλητής αμέσως; Πριν από ένα περίπου μήνα είχε πρόταση από Παναθηναϊκό, από τούρκικη και ιταλική ομάδα. Οι 30 μέρες έχουν να κάνουν με περίπου 45 ημερολογιακές. Ήταν πληρωμένος ο παίκτης, δεν μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό. Θεωρείται βλάκες τους ανθρώπους της Αρμάνι που έδωσαν λεφτά για να πάρουν τον αθλητή; Άρα δεν ήταν ελεύθερος.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 304 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι καλός αθλητής, καλός χαρακτήρας, πρόσφερε στην ομάδα πάρα πολλά. Και γι’ αυτόν μας κοροϊδεύανε όταν τον φέραμε και τώρα πήγε σε μια ομάδα Ευρωλίγκας. Με την αλλαγή προπονητή τον επηρέασαν αρνητικά κάποιοι, του χαλάσανε το μυαλό. Με τις προτάσεις που ερχόταν έλεγε συνέχεια να τις δούμε, θέλω να φύγω.

Ενώ απορρίψαμε όλες τις προτάσεις, εκείνη την εποχή θεώρησε ότι πρέπει να μείνει και να τελειώσει την χρονιά και θεώρησε ότι πρέπει να κάνει την δήλωση μέσω της ΚΑΕ. Μετά το ματς με τον Ηλυσιακό ήρθε μια πρόταση από την Αρμάνι η οποία είναι μια πλούσια ομάδα που πληρώνει καλά. Μας ζήτησε να φύγει. Ο λόγος της αποχώρησής του έχει να κάνει με την δύσκολη οικονομική κατάσταση, με το ότι δεν παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα η ομάδα.

Ο ίδιος έχει υψηλούς στόχους, θέλει να βάζει ψηλά τον πήχη. Δυστυχώς ο ΑΡΗΣ δεν είναι ο Άρης που ήταν παλιά. Όταν ένας αθλητής έχει υψηλούς στόχους που δεν συμβαδίζουν με την ομάδα τότε αρχίζουν τα προβλήματα. Ήταν μια δύσκολη απόφαση. Επί μήνες υπήρχε πρόβλημα. Κάναμε ότι μπορούσαμε για να τον πείσουμε να μείνει. Θεώρησε την τελευταία πρόταση ως μια μεγάλη ευκαιρία γι’ αυτόν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.