ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σίλντενφελντ: “Μπορούμε την 1η θέση στα πλέι-οφ”

Την πεποίθησή του, πως η ομάδα θα παρουσιαστεί καλύτερη για να διεκδικήσει του στόχους της, εξέφρασε με δηλώσεις του ο αμυντικός του «τριφυλλιού» Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Σίλντενφελντ:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κροάτης αμυντικός

Για το ματς κόντρα στον Ατρόμητο: «Παίξαμε ανοιχτά απέναντι σε μια καλή και δυνατή ομάδα. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο πήραν αυτοί τον έλεγχο του αγώνα και δεν παίξαμε όπως θα μπορούσαμε. Είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία. Στο τέλος κινδυνεύσαμε, όμως το σημαντικό είναι πως δεν ηττηθήκαμε».

Για τα πλέι-οφ: «Στα πλέι-οφ τα παιχνίδια θα είναι πιο σημαντικά από αυτό το ματς. Πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε την πρώτη θέση, αρκεί να παίξουμε πολύ καλύτερα από ότι στα τελευταία παιχνίδια μας. Ευχή μου είναι να τερματίσουμε πρώτοι, αλλά δεν θα είναι κάτι εύκολο αφού έχουμε δυνατούς αντιπάλους».

Για τον επαναληπτικό ημιτελικό με τον ΟΦΗ: «Το Κύπελλο είναι ένας από τους στόχους μας. Στο πρώτο παιχνίδι δεν παίξαμε καλά και φέραμε ένα άσχημο αποτέλεσμα. Το έργο μας είναι δύσκολο, όμως θα προετοιμαστούμε όπως πρέπει γιατί στόχος μας είναι να πάμε στον τελικό και να πάρουμε το τρόπαιο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE