ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Νικητής στην εξέδρα

Ρεσιτάλ από τον κόσμο, που έδωσε δείγματα πράσινης εξέδρας.

Νικητής στην εξέδρα

Η Θύρα 13 μετέτρεψε σε Λεωφόρο άλλο ένα γήπεδο της Super League. Ο κόσμος του «τριφυλλιού» έδωσε το δικό του ρεσιτάλ στο Περιστέρι, προσπαθώντας να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να φτάσει στη νίκη. Στην έδρα του Ατρόμητου βρέθηκαν περίπου 1000 οπαδοί του Παναθηναϊκού, τοποθετώντας αρχικά ένα πανό στη μνήμη του Μιχάλη Φιλόπουλου.

Στη συνέχεια και πιο συγκεκριμένα στην αρχή του 2ου ημιχρόνου, οι οπαδοί των «πρασίνων» εντυπωσίασαν και πάλι σχηματίζοντας ένα εξαιρετικό coreo. Πράσινο από τη μία, άσπρο από την άλλη και στη μέση ένα πανό με το σήμα της Θύρας 13… απλά απόλαυση.

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ