ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ρούσης: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Ο τεχνικός της ομάδας βόλεϊ γυναικών Γιώργος Ρούσης, μετά το τέλος του ημιτελικού, μίλησε για το σημείο που έκρινε την αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό, τονίζοντας παράλληλα πως οι πράσινες θα μπορούσαν να παίξουν ακόμα καλύτερα.

Ρούσης: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Ο Ρούσης παραδέχτηκε πως υπήρχε μεγάλο πρόβλημα στην υποδοχή κάτι που ήταν παραπάνω από εμφανές, όμως είναι ευχαριστημένος για τις αθλήτριες του, για τον τρόπο που προσεγγίζουν τα ματς και για την δυναμικότητα που επιδεικνύουν.

«Έπαιξε καλά ο Ολυμπιακός. Έκανε καλό παιχνίδι. Μας δυσκόλεψε στην υποδοχή, με αποτέλεσμα να μην κάνουμε το παιχνίδι που θέλαμε. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος, αν και αδικήσαμε τους εαυτούς μας και δεν κάναμε κάτι καλύτερο», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Όσο για το άγχος που είχαν οι «πράσινες» τόνισε: «Παίρναμε φάσεις διαρκείας και χάναμε τις εύκολες, από το άγχος. Είναι φυσιολογικό αυτό. Είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά δεν μπορώ να προσάψω τίποτα στις παίκτριες».

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.228 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για της αθλήτριες, μίλησε η Ζένια Τσίμα, λέγοντας: «Ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ομάδα, έχει την εμπειρία του Κυπέλλου. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς. Δεν ήταν η μέρα μας και δεν τα καταφέραμε, οποιαδήποτε άλλη μέρα δεν θα ήταν αυτό το αποτέλεσμα», ενώ για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Αυτό που έγινε σήμερα μας στεναχωρεί πάρα πολύ, αλλά δεν σημαίνει ότι τέλειωσαν όλα. Συνεχίζουμε και θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.