ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νάνο: «Είμαστε πιο ομάδα πλέον»

Στην χημεία και στο δέσιμο που έχει πλέον ως ομάδα ο Παναθηναϊκός στάθηκε ο Νάνο μετά το τέλος του αγώνα του Ατρόμητου με το «τριφύλλι».

Νάνο: «Είμαστε πιο ομάδα πλέον»

Ο Ισπανός αριστερός μπακ, τόνισε παράλληλα πως οι «πράσινοι» θα τα δώσουν όλα στα play offs, με στόχο την κατάληψη της θέσης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νάνο στην κάμερα της NOVA:

«Ήταν ένας αγώνας που είχε πολύ σεβασμό από τη μία ομάδα προς την άλλη. Δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις αλλά πάνω απ’ όλα είναι ένα ματς που θα μας βοηθήσει για το μέλλον.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.677 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θα φροντίσουμε να μάθουμε από τα λάθη μας και να εκμεταλλευτούμε τα αδύναμα σημεία του αντιπάλου. Πρέπει να σκεφτούμε τη νίκη στον επόμενο αγώνα.

Η ομάδα έχει στόχο το μηδέν πίσω και πράγματι το καταφέρνουμε. Στον δεύτερο γύρο είμαστε πιο «ομάδα», με εμπιστοσύνη και συγκέντρωση μπορούμε να πάμε καλά.

Πρέπει να κοιτάξουμε να ανέβουμε επίπεδο και να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους στα πλέι οφ. Από εκεί και πέρα πρέπει να τα δώσουμε όλα για να καταφέρουμε να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.