ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αλβέρτης: “Να παρουσιαστούμε σοβαροί”

Φραγκίσκος Αλβέρτης και Ραμέλ Κάρι, μίλησαν ενόψει και του ματς με τον Κολοσσό, τονίζοντας πως πρέπει να έχουν μια σοβαρή παρουσία στο παρκέ.

Αλβέρτης:

Μια καλή εμφάνιση θέλει να δει από τους παίκτες του ο Φραγκίσκος Αλβέρτης κόντρα στον Κολοσσό λίγες μέρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Μάλαγα στο ΟΑΚΑ. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, περιμένει να δει ένα σοβαρό πρόσωπο από τους παίκτες του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο “Φράγκι” στο site τους ΕΣΑΚΕ:

«O στόχος μας είναι ένας. Μετά από μια βαριά ήττα και πριν από έναν ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς αγώνα, να παρουσιαστούμε σοβαροί στο παρκέ. Αυτό είναι για εμάς το βασικότερο ζητούμενο για την αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου. Θέλουμε να παρουσιάσουμε και πάλι ένα καλό πρόσωπο, και για τον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά και στη συνέχεια, σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα».

Ενώ από την πλευρά των παικτών μίλησε, ο Ραμέλ Κάρι.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 43.217 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Επιστρέφουμε στο γήπεδο μετά από μια ήττα και μια κακή εμφάνιση στην Ισπανία απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Θα πρέπει να κλείσουμε αυτή την παρένθεση πολύ γρήγορα και να εστιάσουμε στη συνέχεια. Ξέρουμε ότι ο επόμενος αγώνας για την Ευρωλίγκα με την Ουνικάχα Μάλαγα είναι πολύ σημαντικός, αλλά το μυαλό μας πρέπει να είναι εδώ, στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου. Είναι μια ομάδα που έχει λύσεις, προέρχεται από μια σημαντική γι’ αυτούς νίκη και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σ’ αυτό το παιχνίδι για να κάνουμε αυτά που θέλουμε στο παρκέ, αλλά και στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...