ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φουλάρει για αδειοδότηση

Οι «πράσινοι» στοχεύουν να επιστρέψουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ο φάκελος που θα κατατεθεί σήμερα ή πιθανότατα αύριο, είναι πλήρης.

Φουλάρει για αδειοδότηση

Μετά την περσινή αποτυχία της συμμετοχής λόγω μη αδειοδότησης, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στα «ευρωπαϊκά σαλόνια». Ο φάκελος που θα κατατεθεί στην ομοσπονδία είναι πλήρης καθώς έχουν συμπεριληφθεί όλα τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να πάρει το πράσινο φως, αρχικά για τη συμμετοχή στα πλέι οφ της Super League και μέσω αυτών τη συμμετοχή ξανά στην Ευρώπη.

Στο φάκελο έχει συμπεριληφθεί έγγραφο που επισημαίνει την βιωσιμότητα του συλλόγου για την επόμενη περίοδο, καθώς τα στοιχεία των διακανονισμών και των ομολογιακών δανείων που πήρε εκ μέρους της ΠΑΕ, ο Γιάννης Αλαφούζος είναι σημαντικά και έτσι δεν θα χρειαστεί η εγγυητική επιστολή 7-8 εκατομμυρίων ευρώ.

Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, αναμένεται η ανακοίνωση από το αρμόδιο τμήμα της ελληνικής ομοσπονδίας, καθώς είναι η καταλυτική ημερομηνία πριν την έναρξη των πλέι οφ.

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.553 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τώρα το σενάριο που αφήνει τους «πράσινους» εκτός Ευρώπης, είναι μια πιθανή κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος, από τον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκό να τερματίζει τελευταίος, στα πλέι οφ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.