ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εξώδικο από ΚΑΕ Παναθηναϊκό και Δημήτρη Γιαννακόπουλο στα “ΝΕΑ”

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανέβασε στην επίσημη ιστοσελίδα της, την εξώδικη πρόσκληση - δήλωση, διαμαρτυρία που απέστειλε προς την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», για την απόπειρα εμπλοκής της ΚΑΕ και του προέδρου της, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στο πρόσφατο περιστατικό επίθεσης στον δημοσιογράφο Σωτήρη Βετάκη.

Εξώδικο από ΚΑΕ Παναθηναϊκό και Δημήτρη Γιαννακόπουλο στα

Αναλυτικά: 

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απέστειλε την κάτωθι εξώδικο πρόσκληση- δήλωση και διαμαρτυρία κατά της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» και του διαδικτυακού τόπου «tanea.gr» με αφορμή δημοσίευμα της 29ης Μαρτίου 2014, που με απαράδεκτο, συκοφαντικό και αήθη τρόπο αποπειράται να εμπλέξει την ΚΑΕ και τον Πρόεδρο αυτής κ. Δημήτριο Γιαννακόπουλο στο δυστυχέστατο πρόσφατο περιστατικό επίθεσης εις βάρος του δημοσιογράφου Σωτήρη Βετάκη.

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

1) Της ανωνύμου εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» που εδρεύει στην Κηφισιά, επί το 14ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, όπως εκπροσωπείται νόμιμα.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.991 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

2) Του Δημητρίου Γιαννακόπουλου του Παύλου, κατοίκου Κηφισιάς Αττικής.

ΚΑΤΑ 1) Της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», όπως νόμιμα εκπροσωπείται και εδρεύει στην Αθήνα, οδός Μιχαλακοπούλου, αριθμός 80. 2) Του Διευθυντή Σύνταξης της ανωτέρω εφημερίδας. 3) Του διαδικτυακού τόπου «tanea.gr», όπως νόμιμα εκπροσωπείται. 4) Παντός αρμοδίου διαχειριστή – ιδιοκτήτη των ανωτέρω μέσων, φυσικού ή/και νομικού προσώπου. 5) Παντός άλλου υπευθύνου.

Προς μεγάλη μας έκπληξη λάβαμε γνώση του από 29/03/2014 δημοσιεύματος, αναδημοσιευθέντος δια του τρίτου των καθ’ ων στο διαδίκτυο, δια του οποίου η ΚΑΕ ΠΑΟ και ο Πρόεδρος αυτής Δημήτρης Γιαννακόπουλος υπέπεσαν αθύρματα απρόκλητης συκοφαντικής δυσφημήσεως σε τόσο ευρύ κύκλο προσώπων, γεγονός που μεγεθύνει τη ζημία ημών ως άμεσα παθόντων από τη διάδοση τέτοιων συκοφαντικών και καθ’ όλα ψευδών ισχυρισμών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ανωτέρω άρθρο και το όλο πνεύμα και τις σαφέστατες αναφορές αυτού, οι εξωδίκως δηλούντες παρουσιαζόμαστε προκλητικά και πέρα από κάθε λογική να «ωθούμε» ή να βρισκόμαστε πίσω από επιθέσεις κατά δημοσιογράφων και δη του συντάκτη του πρώτου καθ’ ου Σωτήρη Βετάκη.

Χαρακτηριστικό της αήθους επίθεσης που δεχόμαστε και της τερατώδους συσχέτισης της εταιρείας μας και του Προέδρου προσωπικά με τέτοια κατάπτυστα περιστατικά βίας είναι και το σχόλιο που εντοπίζεται κάτω από το κείμενο στο διαδικτυακό τόπο της εφημερίδας: «Τελικά όποιος πάει κόντρα στον Τράκη… αυτά παθαίνει. 4ος στον κατάλογο». Το ανωτέρω αποτελεί πρόδηλη απόδειξη του πώς φωτογραφίζετε την ομάδα και τον ίδιο το δεύτερο των εξωδίκως δηλούντων ως ηθικών αυτουργών της άνανδρης αυτής επίθεσης και πώς αυτό εξελήφθη από το αναγνωστικό κοινό των εκατοντάδων χιλιάδων αναγνωστών σας.

Μάλιστα όλη αυτή η αδικαιολόγητη και πέραν πάσης έννοιας δικαιοσύνης και αντικειμενικότητας αναφορά λαμβάνει χώρα παρά τη γνώση σας πως η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ευθέως, επισήμως και επωνύμως δια εγγράφων επιστολών της έχει με πάσα εντιμότητα εκφράσει τις όποιες διαφωνίες της με το ύφος και την τακτική αντιμετώπισης διαφόρων γεγονότων βάσει δημοσιευμάτων σας, θεωρώντας αυτόν το μόνο τρόπο επίλυσης ζητημάτων που προκύπτουν. Είναι δυνατόν-διερωτάται κάθε σώφρων άνθρωπος- να επιλέξει οποιοσδήποτε να πλήξει δια της βίας κάποιον με τον οποίο διαφωνεί, αφού πρώτα έχει κοινοποιήσει με κάθε διαφάνεια και δημοσιότητα, ενυπόγραφα και μετά πλήρους γνώσεως τις ενστάσεις του;

Δια της παρούσης σας τονίζουμε πως ουδεμία φυσικά σχέση έχουμε αμφότεροι οι εξωδίκως δηλούντες με τα όσα αφήνετε σαφέστατα να εννοηθούν περί εμπλοκής μας με το καταδικαστέο συμβάν εις βάρος του συντάκτη σας.

Για τους λόγους αυτούς διαμαρτυρόμαστε έντονα για την παραπάνω αδικαιολόγητη και αντίθετη στο νόμο και την καλή πίστη συμπεριφορά σας και σας προκαλούμε να παύσετε να μας προσβάλετε διατυπώνοντας ψευδείς, συκοφαντικές καθόλα «ειδήσεις», ομοίου ή ανάλογου περιεχομένου, προσβλητικές της προσωπικότητας της ΚΑΕ ΠΑΟ και της οικογένειας Γιαννακόπουλου, να αφαιρέσετε αυτό, όπως και τα σχόλια που το συνοδεύουν, καθώς και να δημοσιεύσετε σε εμφανές σημείο αντίστοιχο του ανωτέρω δημοσιεύματος, επανορθωτικό άρθρο στο οποίο θα αποκαθίσταται η αλήθεια, άλλως σας δηλώνουμε ότι θα ενεργήσουμε δικαστικά εναντίον σας για την προάσπιση των νομίμων δικαιωμάτων μας και θα υποχρεωθείτε στην καταβολή κάθε θετικής και αποθετικής ζημίας μας, απορρέουσας από τη στάση σας αυτή.

Με τη ρητή επιφύλαξη κάθε άλλου δικαιώματός μας αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει στους ανωτέρω νόμιμα την παρούσα, προκειμένου να λάβουν γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες, επιτασσόμενος συγχρόνως να την αντιγράψει ολόκληρη στην έκθεση επίδοσής του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...