ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Απάντηση Αβραμίδη σε Καμίνη

Απάντηση σε δηλώσεις που παραχώρησε νωρίτερα ο Δήμαρχος Αθηνών Γιώργος Καμίνης, έδωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων με το ΠΑΝΚΙ, Νίκος Αβραμίδης.

Απάντηση Αβραμίδη σε Καμίνη

Ο κ. Αβραμίδης τόνισε πως ο κ.Καμίνης θα σταθεί στο ύψος του και δεν θα σταθεί εμπόδιο στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού να φτιάξει το νέο του σπίτι στην ιστορική του έδρα.

Αναλυτικά η δήλωση-απάντηση του Νίκου Αβραμίδη:

«Η πρώτη συνέντευξη του Κου Καμίνη στην οποία δεν υπάρχει αναφορά στη Διπλή Ανάπλαση .

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.178 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσης η πρώτη του συνέντευξη που χαρακτηρίζει την ανέφικτη μέχρι σήμερα κατασκευή νέου γηπέδου στη Λεωφόρο «πολύ δύσκολη».

Αύριο συζητείται στο ΣΤΕ η αίτηση ακύρωσης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού κατά του Π.Δ.

Αίτηση ακύρωσης την οποία προσπαθεί εναγωνίως να προσβάλει ο Δήμος Αθηναίων με το αιτιολογικό ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι ιδιοκτήτης της Λεωφόρου και ότι το γήπεδο ανήκει στον ίδιο, δηλαδή στον Δήμο Αθηναίων .

Σε ότι αφορά στον χαρακτηρισμό της Λεωφόρου σε χώρο πρασίνου, η απάντηση δυστυχώς για τον Δήμαρχο είναι απλή: α) ο Νόμος Καλαφάτη, που θα ψηφιστεί εντός των ημερών, δίνει τη δυνατότητα εργασιών στη Λεωφόρο (η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη έχει προγραμματίσει έργα ανάπλασης – αύξηση χωρητικότητας).

β) στη περίπτωση που ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός (πιθανότητες 99% σύμφωνα με του νομικούς) ακυρώσει το ΠΔ, παύει οριστικά και ο χαρακτηρισμός πρασίνου της Λεωφόρου και ανοίγεται ο δρόμος για κατασκευή νέου γηπέδου, αντάξιου της ιστορίας και των αναγκών του συλλόγου .

Είμαι σίγουρος ότι ο Δήμος Αθηναίων θα σταθεί στο ύψος του στην αυριανή εκδίκαση, δεν θα ζητήσει αναβολή και ο «Παναθηναϊκός Δήμαρχος Αθηναίων» θα αποδείξει ότι στέκεται δίπλα στον μεγαλύτερο σύλλογο της Αθήνας και, για όλους εμάς, ολόκληρης της χώρας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.