ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ο Τάσος Στεφάνου για Δημοτικός Σύμβουλος

Ένας «υπηρέτης» του Παναθηναϊκού, ο Τάσος Στεφάνου θα συμπορευτεί με το Παναθηναϊκό Κίνημα, βάζοντας υποψηφιότητα για Δημοτικός Σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές.

Ο Τάσος Στεφάνου για Δημοτικός Σύμβουλος

Αναλυτικά το κείμενο της υποψηφιότητας του Τάσου Στεφάνου:

«Γεννήθηκα Παναθηναϊκός. Είμαι εργάτης του για 57 χρόνια και συνεχίζω να είμαι. Έπεσα, σηκώθηκα, ξαναγεννήθηκα μαζί του από πολλά πόστα. Μαζί του έφτασα στην κορυφή της Ευρώπης. Πολλές φορές. Σήμερα διαπλάθω την νέα γενιά αθλητών που θα τον δοξάσουν στο μέλλον.

Γεννήθηκα επίσης Αθηναίος. Στη Νεάπολη Εξαρχείων. Στην γειτονιά μου γιγαντώθηκα με το τριφύλλι, με τον πολιτισμό που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει σε έναν νέο άνθρωπο. Με τον πολιτισμό που πάντα δίδασκε ο Σύλλογος της πόλης μου. Αυτόν τον πολιτισμό που με οδηγούσε πάντα στη ζωή μου, στα δύσκολα και στα μεγάλα.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Αθήνα πάσχει από την έλλειψη ελεύθερων χώρων κα ιδίως χώρους άθλησης στις γειτονιές της. Τα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Αθήνας είναι μόλις τρία, ενώ εγκατάλειψη και υποβάθμιση είναι οι δύο λέξεις που χαρακτηρίζουν καλύτερα τις υπόλοιπες αθλητικές της εγκαταστάσεις.

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος υπήρξε ανέκαθεν πρωτοπόρος στην ανάδειξη νέων αθλητών και μπορεί να αποτελέσει, με τη συμβολή έμπειρων ανθρώπων που γνωρίζουν τις ανάγκες των ερασιτεχνικών σωματείων, εφαλτήριο και στήριγμα για τον αθλητισμό στην πόλη.

Με την αξιοποίηση των ελεύθερων χώρων και την μετατροπή τους σε χώρους άθλησης, την εξυπηρέτηση των αναγκών των σωματείων κάθε γειτονιάς και την ενημέρωση των νέων ανθρώπων ακόμη και στα σχολεία, μπορεί και πρέπει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός στην Αθήνα να ανθίσει.

Αυτοί είναι τομείς τους οποίους γνωρίζω καλά. Είναι τομείς τους οποίους έχω αναδείξει στο παρελθόν με επιτυχία και ακόμη εργάζομαι πάνω σε αυτούς.

Ανταποκρίνομαι, λοιπόν, σήμερα στο κάλεσμα νέων ανθρώπων. Ανθρώπων που γεννήθηκαν κι αυτοί Παναθηναϊκοί, που γεννήθηκαν κι αυτοί Αθηναίοι. Που ζυμώθηκαν από μικρά παιδιά με το τριφύλλι, όπως κι εγώ. Που πιστεύουν στον πολιτισμό του, όπως κι εγώ. Και είμαστε πολλοί.

Το τριφύλλι με καλεί ξανά. Κι εγώ δεν μπορώ παρά να δηλώσω το παρόν για άλλη μία φορά. Αποδέχτηκα, κατά συνέπεια, την πρόταση του Παναθηναϊκού Κινήματος και θα είμαι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές του Μαΐου με τον συνδυασμό του.

Για τον Παναθηναϊκό και την Αθήνα μου…

Για τον Παναθηναϊκό και την Αθήνα μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.