ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To πράσινο Μίλι

Όλα για την υγεία μου!

Θα ξέρετε φαντάζομαι αυτή την ιατρική τηλεοπτική εκπομπή με συμβουλές υγείας που στόχο έχει οι τηλεθεατές να κερδίσουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Αυτός ο τίτλος ταιριάζει απόλυτα με την κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού μας.

Όλα για την υγεία μου!

Όλοι εργάζονται με σχέδιο και πλάνο για να βαδίσει το τριφύλλι  πάνω στο πνεύμα μιας υγιούς ομάδας όπου όλοι αγωνίζονται για το καλύτερο και μέχρι τώρα τα καταφέρνουν μια χαρά! Ο κόσμος στέκεται και αναγνωρίζει αυτό που γίνεται  στο Σύλλογο και έχω την αίσθηση ότι θα το κάνει και  με ακόμα περισσότερη ζεστασιά  και  έμπρακτη συμπαράσταση στο άμεσο μέλλον. Αυτή η ομάδα βγάζει υγεία  παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο οπότε ταιριάζει γάντι ο τίτλος της εκπομπής Όλα για την υγεία μου… Όλα  για την πράσινη υγεία μου καλύτερα….

-Μας έπρηξαν τα ούμπαλα με την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ. Την εργαλειοθήκη του Αναστασίου την έχουνε δει;;;

240213183717_7150

Το Ποτάμι  σαρώνει λέει σε οπαδικά γκάλοπ  και στην Αργεντινή  ως… Ρίβερ Πλέιτ…

8a7614bda5cbf4db1ac9e8668d9c3700_Generic

Iust the two of us… na.na.na. na, na, na!!!

Ο  Παναθηναϊκός μας ετοιμάζεται με το φάκελο του  για την Ευρώπη ! Αχ κύριε Πρέσβη μας καλομαθαίνετε…

–  Εμείς τσακίζουμε τη Μαλαγα την Πέμπτη  και αφήστε  τους  άλλους  μια εβδομάδα μετά να ονειρεύονται… μαλαγανιές!

– Πρωταπριλιά και αντί για σεντόνι κουνάνε τα χαλιά…

-Η Βέρντερ θέλει το Μπέργκ;;;; Τα πράσινα του πάνε πολύ αλλά στη Βρέμη  δεν έχουν το τριφύλλι πάνω  στη φανέλα και αυτό είναι που κάνει τη διαφορά!!!

-Ο  Μαρινάκης θα κατέβει για Δήμαρχος και θα δώσει  δανεικούς  καμιά τριανταριά Δημοτικούς συμβούλους σε ομάδες της σούπερλιγκ…

-Να χάνεις τη ζωή σου επειδή φοράς κασκόλ άλλης ομάδας και μάλιστα στη.. Σουηδία!!!!! είναι ένα γερό σοκ για όλους μας… Η ανθρώπινη ζωή μετατρέπεται  σε ένα σκουπίδι στον κάδο της τυφλής οπαδικής βίας…

kirastas300

Αυτή η κούπα να φτάσει στ΄ αστρα για το Γιάννη τον Κυράστα!!!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ