ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Μεγάλο παιχνίδι για μας»

Ο Μάικ Μπράμος επεσήμανε τα στοιχεία στα οποία πρέπει να επικεντρωθεί ο Παναθηναϊκός για να κερδίσει την Μάλαγα την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ.

«Μεγάλο παιχνίδι για μας»

Ο άσος του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε το ματς ως «μεγάλο», ενώ παράλληλα τόνισε πως ανυπομονεί αυτός και οι συμπαίκτες του να δουν τον κόσμο του «τριφυλλιού» να γεμίζει και πάλι το γήπεδο και να τους συμπαραστέκεται.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Μάικ Μπράμος στο προσωπικό του blog στο επίσημο σάιτ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Καλησπέρα σε όλους,

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.466 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιστρέψαμε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά από ένα κακό παιχνίδι απέναντι στη Μπαρτσελόνα και αυτό που θέλαμε ουσιαστικά απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου ήταν να βρούμε πάλι τον ρυθμό μας. Να βάλουμε μεγαλύτερη πίεση στην άμυνα μας, όπως κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο, να προσθέσουμε επίσης κάποια περισσότερα πράγματα στην επίθεση μας, όπως και το κάναμε, οπότε πλέον βλέπουμε μονάχα τον αγώνα της Πέμπτης. Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι για εμάς. Έχουμε δύο ημέρες να δουλέψουμε σοβαρά και ανυπομονούμε για τον αγώνα και να δούμε τους οπαδούς μας να έρχονται στο γήπεδο.

Κάθε μέρα που περνά μετά την αλλαγή του προπονητή μας βοηθάει. Καθημερινά νιώθουμε πιο άνετοι στο επιθετικό κομμάτι και πρέπει να κρατήσουμε την άμυνα μας. Κάποιες φορές δεν παίζουμε καλά στο αμυντικό κομμάτι. Όλοι μαζί πρέπει να δουλεύουμε στην άμυνα ώστε να μην μπορεί ο αντίπαλος να σκοράρει εύκολα. Κάθε μέρα έχουμε σκληρή δουλειά.

Η Μάλαγα είναι μια ομάδα που βγάζει μεγάλη ενέργεια στο παρκέ και παίζει πολύ σκληρά. Πρώτα, λοιπόν, πρέπει να αντιμετωπίσουμε την ένταση που βγάζουν και να επιτεθούμε στα λάθη που θα κάνουν. Από την πλευρά μας πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά τον αριθμό των δικών μας λαθών. Μην ξεχνάμε πως στο παιχνίδι στην Ισπανία πέτυχαν πολλά σουτ, κυκλοφόρησαν καλά τη μπάλα και δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να βρουν τόσα ανοικτά σουτ και να έχουν τρεις παίκτες γύρω στους 20 πόντους. Αντικειμενικά πρέπει να φτάσουμε στο υψηλότερο επίπεδο της δικής μας άμυνας για να πάρουμε αυτό που θέλουμε, τη νίκη σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Τα ξαναλέμε σύντομα, Μάικ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...