ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Στο ραδιόφωνο οι υποψήφιοι

Στη ραδιοφωνική εκπομπή της «Θύρας 13», θα βρεθούν την Παρασκευή (4/3 21:00), οι υποψήφιοι του Παναθηναϊκού Κινήματος.

Στο ραδιόφωνο οι υποψήφιοι

Πιο συγκεκριμένα ο υποψήφιος για το Δήμο Αθηναίων, Νίκος Αβραμίδης καθώς και οι Γιώργος Καρανάσος και Κίμων Βένερης, θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τα μέλη της «Θύρας 13» καθώς και με άλλους φίλους του «τριφυλλιού».

Παράλληλα θα μπορέσουν να παρουσιάσουν και τις θέσεις του Παν.Κι, για τις επερχόμενες εκλογές, ενώ εκτενής αναφορά θα γίνει και για το μείζον ζήτημα του γηπέδου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ

READ MORE