ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στο ίδιο έργο θεατές

Η πειθαρχική επιτροπή της Super League, που κάλεσε τον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό σε απολογία για όσα συνέβησαν στο μεταξύ τους ματς, τιμώρησε μόνο τον Παναθηναϊκό, με χρηματικό πρόστιμο.

Στο ίδιο έργο θεατές

Δεν χαρακτηρίζεται η φετινή ιστορία με τα πρόστιμα στον Παναθηναϊκό από την πειθαρχική επιτροπή της Super League, η οποία είτε έχει αφορμή, είτε όχι, τιμωρεί τον Παναθηναϊκό.

Το ματς με τον Ατρόμητο, ανήκει στις  προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ τη φετινή περίοδο, καθώς παρά την κλήση σε απολογία και των δύο, μόνο ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να πληρώσει χρηματικό πρόστιμο.

Έτσι η πειθαρχική επιτροπή της Super League τιμώρησε με 2000 ευρώ πρόστιμο τους «πράσινους» τόσο για το ματς, με τον Ατρόμητο, όσο και γι αυτό που είχε προηγηθεί με την Καλλονή στη Λεωφόρο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ