ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αλβέρτης: “Κάναμε αυτό που έπρεπε”

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης με δηλώσεις του στη Συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με τη Μάλαγα, στάθηκε, στο γεγονός πως η ομάδα έκανε αυτό που έπρεπε, ενώ στάθηκε και στα νεκρά σημεία που έδειξε κατά διαστήματα.

Αλβέρτης:

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον κόσμο που στάθηκε όποτε έπρεπε κοντά στην ομάδα, ενώ για το επόμενο αντίπαλο, αν είναι η Ρεάλ ή η ΤΣΣΚΑ τόνισε πώς πρέπει να περιμένουμε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Για το σημερινό ματς και την απόδοση:

«Αυτό που έπρεπε να κάνουμε σήμερα το κάναμε. Ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Παίξαμε καλά κατά διαστήματα, παρόλο την πίεση που είχαμε, ενώ ήμασταν αρκετά καλοί και στο αμυντικό κομμάτι

Για τον κόσμο:

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 40.204 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ο κόσμος δεν έλειψε ποτέ. Όταν η ομάδα τον έχει ανάγκη όπως τον είχε σήμερα. Ομάδα και κόσμος είναι ένα και προχωράμε μέχρι να φτάσουμε εκεί που πρέπει».

Για το ντέρμπι στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό για το αν έχει κάποια προτίμηση ανάμεσα σε Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ: «Δεν είμαστε σε θέση να έχουμε προτίμηση. Θα κυνηγάμε σε κάθε παιχνίδι τη νίκη και θα δούμε που θα φτάσουμε. Θα παίξουμε με μία από τις δύο ομάδες που έχουν κάνει εξαιρετική πορεία και απλά πρέπει να περιμένουμε».

Για το μειονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ: «Γι’ αυτό λέγεται πλεονέκτημα και μειονέκτημα. Θα θέλαμε να έχουμε το αβαντάζ της έδρας μας. Ομάδες σε τέτοιο επίπεδο μπορούν ανά πάσα στιγμή την ανατροπή. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα παίξουμε με μειονέκτημα και θα προσπαθήσουμε ότι καλύτερο».

Για το τι έβαλε στην ομάδα και τι δεν έβαλε σε αυτό το χρονικό διάστημα: «Θεωρητικά είναι εύκολα κάποια πράγματα, ενώ μέσα στο γήπεδο χρειάζονται αρκετές ώρες δουλειάς. Μιλάμε για το επιθετικό κομμάτι και δουλεύουμε πράγματα. Θέλουμε χρόνο για να τα βγάλουμε μέσα στον αγώνα.

Παράλληλα να διατηρήσουμε την αμυντική ταυτότητα. Ο καλύτερος γιατρός για όλα αυτά είναι ο χρόνος. Η καθημερινή προπόνηση και οι ώρες δουλειάς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...