ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ράιτ: “Με όποια ομάδα και να παίξουμε, πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα”

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του Παναθηναϊκού που εξασφάλισε παράλληλα και την παρουσία του στα play off της Euroleague, εμφανίστηκε και ο Ζακ Ράιτ σε δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα.

Ράιτ:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Για την απόδοση στο ματς με τη Μάλαγα:

«Είμαστε ευχαριστημένοι. Αυτός ήταν ο στόχος μας. Όταν χάσαμε στην έδρα μας από την Λαμποράλ Κούτσα, φέραμε τον εαυτό μας σε πολύ δύσκολη θέση. Είχαμε όμως την απαιτούμενη ενέργεια για τη νίκη, γιατί ξέραμε σε τι κατάσταση ήμασταν.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.070 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τώρα συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά για το ματς με τον Ολυμπιακό», τόνισε αρχικά.

Όσο για τον αντίπαλο στα πλέι οφ:

«Είναι να παίζουμε με οποιονδήποτε. Τη Ρεάλ πέρυσι την κερδίσαμε. Με την ΤΣΣΚΑ θα έχουμε ένα μακρινό ταξίδι. Με όποιον όμως και αν παίξουμε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Τέλος, σε ερώτηση για το μυστικό της ομάδας, τόνισε: «Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο μυστικό. Έχουμε καλούς παίκτες. Κάθε παιχνίδι κρίνεται σε εμάς. Όταν παίζουμε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι πάντα παίζουμε καλά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.