ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δεν διάλεξε… ο Φώτσης

Ο Αντώνης Φώτσης απέφυγε να διαλέξει αντίπαλο για την φάση των «8», ενώ μίλησε και για την προσπάθεια που γίνεται από τον Φραγκίσκο Αλβέρτη.

Δεν διάλεξε… ο Φώτσης

Όσο για το ματς της επόμενης εβδομάδας στο ΣΕΦ, ο πάουερ φόργουορντ του «τριφυλλιού» είπε πως ο Παναθηναϊκός παίζει σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ματς με τη Μάλαγα: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Και η Μάλαγα τα έπαιζε κι αυτή όλα για όλα. Μας πλησίασαν στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, αλλά κάναμε ένα ξέσπασμα, με διαδοχικές καλές άμυνες και επιθέσεις»

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.573 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Εμείς παίζουμε κάθε αγώνα για να κερδίσουμε. Πάμε στο ΣΕΦ για να παίξουμε με μία πολύ καλή ομάδα και ότι βγει στο τέλος».

Για τις Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ: «Δεν έχω παρακολουθήσει τόσο πολύ τις ομάδες αυτές. Σίγουρα πρόκειται για δύο πολύ δυνατές ομάδες. Θα περιμένουμε να δούμε ποια θα αντιμετωπίσουμε».

Για τη δουλειά του Αλβέρτη είπε: «Μέσα σε ένα μήνα δεν είναι εύκολο να αλλάξουν πολλά, αλλά κάνει πολύ καλά τη δουλειά του και σιγά-σιγά η ομάδα θα παρουσιάζεται καλύτερα. Στόχος είναι να παίξουμε πιο γρήγορα και να βελτιωθούμε σε άλλους τομείς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.