ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ανταποκρινόμαστε στα δύσκολα»

Ο συνεργάτης του Φραγκίσκου Αλβέρτη, Σωτήρης Μανωλόπουλος αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στη νοοτροπία νικητή που έχει ο Παναθηναϊκός.

«Ανταποκρινόμαστε στα δύσκολα»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο στην Ευρωλίγκα, η Μάλαγα είναι δυνατή ομάδα που βγάζει ενέργεια. Ελέγξαμε το προβληματικό κομμάτι των ριμπάουντ στο ξεκίνημα. Ήμασταν αρκετά καλοί στην άμυνα και στην επίθεση, κάναμε αυτά που είχαμε σχεδιάσει κατά μεγάλο ποσοστό. Είχαμε κάποια κενά, αλλά θα τα δουλέψουμε στην προπόνηση.

Έχουμε σκληρή ομάδα που έχει τη νοοτροπία του νικητή. Στα δύσκολα ανταποκρίνονται, τις περισσότερες φορές, οι παίκτες. Θέλουμε να τελειώσουμε αυτή τη σειρά αγώνων και θα προετοιμαστούμε στη συνέχεια, ανάλογα με τον αντίπαλό μας».

Παναθηναϊκός AKTOR – Ρεάλ Μαδρίτης LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Ρεάλ Μαδρίτης LIVE STREAMING 45.738 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.