ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Χρονόπουλος: «Τον καλύτερο μας εαυτό στα play offs»

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Χρονόπουλος μίλησε στην «Πράσινη» για τα play offs της Α1 με τον ΝΟΒ, κάνοντας παράλληλα και τον απολογισμό της σεζόν μέχρι τώρα.

Χρονόπουλος: «Τον καλύτερο μας εαυτό στα play offs»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Παναγιώτης Χρονόπουλος:

«Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι Κυπέλλου με την Χίου, το οποίο μας στοίχισε την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου, πιστεύω πως είναι επιτυχημένη χη χρονιά, αν και δεν έχει τελειώσει ακόμη. Κανονικά έπρεπε να κυνηγάμε τη Βουλιαγμένη, αλλά μετά τα δύο άτυχα αποτελέσματα με Φάληρο και τη Χίο στο Πρωτάθλημα, από εκεί και πέρα όμως εμείς βλέπαμε το κάθε παιχνίδι διαφορετικά κάθε φορά.

Σε  δέκα ημέρες έχουμε τα play offs, που έχουμε στόχο να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στα ματς με τη Βουλιαγμένη, μια πολύ έμπειρη ομάδα και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε στα δύο ή τρία παιχνίδια που έχει η σειρά.

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να… χτυπήσουμε τη Βουλιαγμένη, κάτι που αποδείξαμε και στο πρώτο ματς που ήρθαμε ισόπαλοι και είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε στην έδρα μας. Ο ΝΟΒ απαρτίζεται και από νεαρά παιδιά αλλά και έμπειρους αθλητές, εμείς όμως έχουμε δείξει ότι μπορούμε να χτυπήσουμε τη Βουλιαγμένη, καθώς πιστεύω ότι τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια που δεν έχει φέτος της κάνουν κακό. Πρέπει να είμαστε υγιείς να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται και να «παλέψουμε» όλα τα παιχνίδια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.