ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ράιτ: «Θέλουμε τη νίκη στο ΣΕΦ»

Ο Ζακ Ράιτ μίλησε στο Euroleague Greece, για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μάλαγα, τον Ελληνικό «εμφύλιο» την ερχόμενη εβδομάδα στο ΣΕΦ, αλλά και για το ποια ομάδα προτιμά στην προημιτελική φάση.

Ράιτ: «Θέλουμε τη νίκη στο ΣΕΦ»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 29χρονος άσος:

Για τη νίκη επί της Μάλαγα, αλλά και αυτό του ΣΕΦ την ερχόμενη εβδομάδα:

«Κάναμε αυτό που έπρεπε με αντίπαλο τη Μάλαγα, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα η… δουλειά μας. Δεν θα έχουμε τόσο μεγάλη πίεση πλέον καθώς είμαστε στους «8» και οι δύο ομάδες, αλλά επιπλέον μιλάμε για το μεγάλο ντέρμπι της Ελλάδας.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.694 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θα είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και φυσικά θέλουμε να νικήσουμε στο ΣΕΦ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο κόσμος μας το ζήτησε και εμείς δεν έχουμε παρά να πάμε και να νικήσουμε εκεί.

Νομίζω ότι θα είναι ένα τρελό παιχνίδι! Θα είναι το τελευταίο παιχνίδι για το TOP-16 οπότε εμείς δεν έχουμε παρά να δοκιμάσουμε και κάποια πράγματα εν όψει των πλέι οφ, στα οποία θα πρέπει να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε καλύτεροι.

Ξέραμε ότι θα ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Κάναμε ότι έπρεπε. Παίξαμε με ενέργεια, ο κόσμος μας βοήθησε πολύ και πήραμε μία νίκη που πραγματικά χρειαζόμασταν».

Για την βελτίωση του Παναθηναϊκού χθες μετά το 25ο λεπτό:

«Δεν νομίζω ότι άλλαξε κάτι, γιατί εμείς οι ίδιοι παίκτες εξακολουθήσαμε να παίζουμε. Απλά, μετά το 25ο λεπτό είχαμε διαφορετική προσέγγιση στο παιχνίδι, παίξαμε ακόμα πιο σκληρή άμυνα και τρέξαμε όσο το δυνατόν πιο πολύ μπορούσαμε στο παιχνίδι. Ήμασταν η ίδια ομάδα, απλά είχαμε διαφορετική νοοτροπία μέσα στο παιχνίδι».

Για τους πιθανούς αντιπάλους του Παναθηναϊκού:

«Τόσο η Ρεάλ όσο και η ΤΣΣΚΑ είναι δύο πάρα πολύ μεγάλες ομάδες και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Θα δούμε την ερχόμενη εβδομάδα, ποια θα αντιμετωπίσουμε και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι.

Κάναμε κάποια λάθη νωρίτερα στη φετινή σεζόν και είναι αυτά που μας στοίχισαν το πλεονέκτημα της έδρας. Είμαστε στους «8» όμως και είμαστε πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε το στόχο μας. Θεωρώ ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει και στους αγώνες των πλέι οφ, έστω κι αν δεν θα έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας».

Για την έως τώρα διαμονή του στην Ελλάδα και τις εμφανίσεις του με την ομάδα:

«Είμαι πολύ καλά. Νιώθω να έχω βρει το ρόλο μου μέσα στην ομάδα, μου αρέσει πολύ εδώ. Προσπαθώ να βοηθάω όσο το δυνατόν περισσότερο. Τα πλέι οφ θα είναι μία εξαιρετική εμπειρία για εμένα, ανυπομονώ να ξεκινήσουν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...