ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ρούσσης: «Πρέπει να κερδίσουμε ένα μεγάλο ματς»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Ρούσσης. Όμως τόνισε ότι οι "πράσινες" πρέπει με τη βοήθεια και του κόσμου, να κερδίσουν το Σάββατο (05/04 19:00), στο κλειστό της Κυψέλης την ΑΕΚ, ώστε να ισοφαρίσουν τους τελικούς.

Ρούσσης: «Πρέπει να κερδίσουμε ένα μεγάλο ματς»

Δυναμικό παρόν αναμένεται να δώσουν οι φίλοι του “τριφυλλιού”, το Σάββατο στο κλειστό της Κυψέλης, ώστε να ωθήσουν τα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ στη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ.

Το “τριφύλλι” θέλει τη νίκη, ώστε να ισοφαρίσει τη σειρά σε 1-1 και να πάει για το κρίσιμο 3ο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια, για να διεκδικήσει την πρόκριση στους τελικούς.

Αυτό τόνισε και σε δηλώσεις του, ο τεχνικός της ομάδας, θέλοντας να απευθύνει και κάλεσμα στον κόσμο, ώστε να κατακλύσει το κλειστό γυμναστήριο της Κυψέλης.

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.348 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός των κοριτσιών

«Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δυνατό παιχνίδι και θα είχαμε πίεση από τον κόσμο, αλλά καταφέραμε μετά το πρώτο σετ να αντιδράσουμε και να προσαρμοστούμε. Ωστόσο δεν αποφύγαμε πάλι τα λάθη στην υποδοχή και σε εύκολες μπάλες στην άμυνα κάνοντας έτσι δύσκολη τη ζωή μας στην επίθεση. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου, αλλά πρέπει να κερδίσουμε ένα ντέρμπι. Για να το κάνουμε αυτό απαιτείται ίδια και καλύτερη απόδοση στην Κυψέλη, αλλά μεγαλύτερη συγκέντρωση και με τη βοήθεια του κόσμου μας πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.