ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το πλάνο για τη νέα “Λεωφόρο”

Έτοιμος για την πλήρη ανανέωση του "Απ. Νικολαΐδης", βρίσκεται ο Παναθηναϊκός και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, όλο και περισσότερες πληροφορίες, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Όλα όσα περιλαμβάνει το πλάνο της ανακατασκευής.

Το πλάνο για τη νέα

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δουλεύουν εδώ και αρκετό καιρό, το πλάνο της νέας “Λεωφόρου” και στόχος όλων είναι τα έργα ανακατασκευής να ξεκινήσουν άμεσα, με τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Τι περιλαμβάνει το πλάνο ανακατασκευής 

1. Η χωρητικότητα από 16.000 θα αυξηθεί στις 21.000. Ο ακριβής αριθμός χωρητικότητας, θα εξαρτηθεί από το μέγεθος των καθισμάτων που θα τοποθετηθούν.

2. Θα δημιουργηθούν δύο διαζώματα πάνω από τις κεντρικές θύρες. Συγκεκριμένα πάνω από τα λεγόμενα “επίσημα” και τα δημοσιογραφικά θεωρεία. Κάθε μία από αυτές τι θύρες, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών θα έχει χωρητικότητα  2.500 θεατών.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

3. Τα παλιά καθίσματα αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν, αφού υπάρχει σκέψη να  ξηλωθούν και στην θέση τους θα τοποθετηθούν καινούρια. Θέμα στεγανότητας του γηπέδου, δεν αναμένεται να προκύψει, καθώς από την πρώτη ανακαίνιση του 2013 έχει προβλεφθεί ειδικός μηχανικός για τα καθίσματα.

4. Στις τέσσερις γωνίες του γηπέδου θα γκρεμιστούν οι κάτω σειρές, καθώς  προβλέπεται στα κόρνερ να δημιουργηθούν σουίτες.

5. Αυτό που ήδη έχει γίνει γνωστό και ομολογουμένως θα είναι παράλληλα και εντυπωσιακό, είναι το φωτιζόμενο πλέγμα που θα ανεβάσει επίπεδο την εξωτερική εμφάνιση του γηπέδου και θα ντύσει περιμετρικά το γήπεδο. Μάλιστα η συγκεκριμένη κατασκευή, είναι στα πρότυπα  των κορυφαίων ευρωπαϊκών γηπέδων.

Αυτό το πλέγμα είτε θα γράφει το όνομα του Παναθηναϊκού είτε  θα αναφέρει κάποια ονομασία χορηγού, ευελπιστώντας σε μεγαλύτερα έσοδα στα ταμεία της ΠΑΕ.

6. Επίσης,στο συγκεκριμένο πλάνο υπάρχει και η σκέψη, στο πέταλο των θυρών «6-7» να δημιουργηθεί ένα «μπαλκόνι», στο οποίο θα υπάρχει δυνατότητα να φιλοξενηθεί εστιατόριο και πιθανότατα κάποιος άλλος χώρος (π.χ το μουσείο του συλλόγου).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.