ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αλβέρτης: «Όποια ωραία φάση βγαίνει, τη γουστάρω και εγώ».

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης πανηγυρίζει έντονα όλες τις όμορφες φάσεις που βγάζει το «τριφύλλι» στο γήπεδο, αφού όπως είπε και ο ίδιος δεν μπορεί να παίξει πια και το ζει πλέον με αυτόν τον τρόπο.

Αλβέρτης: «Όποια ωραία φάση βγαίνει, τη γουστάρω και εγώ».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία για το επερχόμενο ματς στο ΣΕΦ και τη συνέχεια του «τριφυλλιού» στην Ευρώπη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Αντιμετωπίσαμε το ματς με σοβαρότητα. Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες και το θετικό είναι πως μπορέσαμε και ήμασταν, όπως θέλαμε. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη και εμείς ετοιμαζόμαστε πρώτα για το ματς με τον Ολυμπιακό και την συνέχεια για την Ευρώπη. Προτιμώ να κρατήσω τα καλά και τα άσχημα να τα συζητήσω με τους παίκτες μου».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 44.795 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις αντιδράσεις του μετά από κάποιες όμορφες φάσεις των παικτών του: «Ευχαριστιέμαι και εγώ, δεν μπορώ να παίξω πλέον και η ευχαρίστησή μου βγαίνει από αυτό που βλέπω. Όποια ωραία φάση βγαίνει, τη γουστάρω και εγώ».

Για το προσεχές ματς με τον Ολυμπιακό: «Ξέρουμε πόσο δύσκολα είναι τα ματς στο ΣΕΦ. Πρέπει να τηρήσουμε αυτά που θα σχεδιάσουμε. Το θέμα είναι να τηρήσουμε το πλάνο και εμείς πάμε, όπως πάντα για την νίκη».

Για τις Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ: «Δεν είναι καμιά από τις δύο ομάδες εύκολη. Πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει το ματς της Πέμπτης και μετά θα δούμε. Δεν υπάρχει περιθώριο για κάποια επιλογή. Γιατί μερικές φορές κάνοντας μια επιλογή, τα πράγματα πολλές φορές βγαίνουν χειρότερα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...