ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Καλύτεροι στο Β’ μέρος»

Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα με τον Λεβαδειακό αναφέρθηκε στην απόδοση της ομάδας του «τριφυλλιού» όπως επίσης και στα ματς με Ξάνθη και ΟΦΗ.

«Καλύτεροι στο Β’ μέρος»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ατζαγκούν:

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας αλλά η αλήθεια είναι ότι παίξαμε καλά, το ημίχρονο έληξε 1-1 αλλά είχαμε όρεξη, κάναμε καλή δουλειά, μπορέσαμε να πάρουμε την νίκη που ήταν πολύ σημαντικό, επίσης το σημαντικό είναι ότι συνεχίσαμε να παίζουμε σαν ομάδα.

Πράγματι στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε περισσότερη ενέργεια και οι αλλαγές που έγιναν βοήθησαν. Είχαμε περισσότερο δυναμισμό, περισσότερη ταχύτητα και για αυτό τα καταφέραμε».

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.574 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα πλέι οφ:

«Όπως βλέπετε αγώνα με αγώνα η ομάδα βελτιώνεται. Πάμε καλύτερα και αν συνεχίσουμε έτσι μπορούμε να πάμε ακόμα ψηλότερα».

Για το ματς με την Ξάνθη:

«Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι για μας γιατί ο αντίπαλος παίζει για την σωτηρία του. Εμείς θα πρέπει δείξουμε σεβασμό στον αντίπαλο αλλά και από την δική μας πλευρά να κάνουμε ότι καλύτερο για να κερδίσουμε».

Για την ρεβάνς με τον ΟΦΗ:

«Για εμάς το πιο σημαντικό είναι το ματς με την Ξάνθη. Όπως έχουμε πει βλέπουμε ματς με ματς. Όταν περάσει θα δούμε την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.