ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δουλεύει ρολόι…

Ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες αγωνιστικές δουλεύει σαν μια καλολαδωμένη μηχανή, με τη δουλειά που γίνεται όλη τη χρονιά να αποτυπώνεται με τον πλέον πειστικό τρόπο στο γήπεδο.

Δουλεύει ρολόι…

Οι «πράσινοι» από τη νίκη στο Φάληρο και έπειτα μοιάζουν ασταμάτητοι, αφού μετρούν στο πρωτάθλημα 7 νίκες και 1 ισοπαλία (με Ατρόμητο στο Περιστέρι). Αν λάβουμε υπόψη και τις νίκες με ΠΑΟΚ εντός, Πανθρακικό εκτός και την ισοπαλία με τον Εργοτέλη εντός, το «τριφύλλι» πραγματικά κάνει πορεία πρωταθλητισμού.

Ο Παναθηναϊκός παίζει πιο ώριμα από ποτέ φέτος, με χαρακτηριστικά την επιθετική πολυφωνία και την βελτιωμένη σε τεράστιο βαθμό αμυντική συμπεριφορά. Ακόμα και σε παιχνίδια στα οποία δεν παίζει καλά καταφέρνει να βρίσκει τον δρόμο για τη νίκη, αποδεικνύοντας πως χτίζει χαρακτήρα και αποκτά μέταλλο ως ομάδα.

Χαρακτηριστικά το «τριφύλλι» από την 27η αγωνιστική και μετά μετράει επτά νίκες και μια ισοπαλία με 17 γκολ ενεργητικό και μόλις 3 παθητικό! Ο Παναθηναϊκός αγνοεί την ήττα από την 23η αγωνιστική, όταν ηττήθηκε στην Τρίπολη από τον Αστέρα με 1-0, όντας αήττητος για 10 αγωνιστικές!

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.777 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συνολικά από την 24η αγωνιστική και μετά οι «πράσινοι» μετρούν 8 νίκες και 2 ισοπαλίες, με 22 γκολ ενεργητικό και μόλις 5 παθητικό.

Χαρακτηριστικό στοιχείο επίσης είναι το γεγονός πως το “τριφύλλι” παραμένει αήττητο εκτός έδρας, έχοντας μάλιστα το απόλυτο στην άμυνα, αφού η εστία του Καπίνο δεν έχει παραβιαστεί.

Αναλυτικά:

24η: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-1

25η: Πανθρακικός-Παναθηναϊκός 0-2

26η: Παναθηναϊκός-Εργοτέλης 1-1

27η: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-3

28η: Παναθηναϊκός-Άρης 4-1

29η: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 0-1

30η: Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης 3-1

31η: Παναθηναϊκός-Καλλονή 3-0

32η: Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 0-0

33η: Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 3-1

Εντός έδρας:

5 νίκες – 1 ισοπαλία, 16 γκολ ενεργητικό – 5 παθητικό

Εκτός έδρας:

3 νίκες – 1 ισοπαλία, 6 γκολ ενεργητικό – 0 παθητικό

 Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.