ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Καλμαζίδης: “Να κοιτάξουμε μπροστά»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Καλμαζίδης ανέλυσε τα αίτια της ήττας από την Παναχαΐκή, χτυπώντας το καμπανάκι στους παίκτες του, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Καλμαζίδης:

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δυστυχώς δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε μέσα από νευρικό ματς που κυριάρχησαν τα νεύρα και η ένταση. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί κάθε αγώνας σε αυτή τη φάση θα κρίνεται στα λάθη.

Η Παναχαϊκή πήγε καλά στο μπλοκ κι εμείς δεν τελειώσαμε κρίσιμες επιθέσεις. Τώρα έχουμε τρία συνεχόμενα εντός έδρας.

Μερική εκκένωση στο «Μ. Μερκούρη» μετά από ρήψη αντικειμένου που χτύπησε  άνθρωπο του Τριφυλλιού!
Μερική εκκένωση στο «Μ. Μερκούρη» μετά από ρήψη αντικειμένου που χτύπησε άνθρωπο του Τριφυλλιού! 518 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό θεωρητικά είναι καλό αλλά χτύπησε και ένα καμπανάκι που θα πρέπει να μας κάνει πιο προσεκτικούς. Πρέπει να ξεπεράσουμε αυτή την ήττα και να κοιτάξουμε μπροστά” τόνισε ο τεχνικός του Τριφυλλιού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.