ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στο μουσείο της Χανθ οι Αλβέρτης, Μανωλόπουλος

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος επισκέφθηκαν το Αθλητικό Κέντρο «Μίμης Τσικίνας» της ΧΑΝΘ και ξεναγήθηκε στο μουσείο του μπάσκετ

Στο μουσείο της Χανθ οι Αλβέρτης, Μανωλόπουλος

Στο περιθώριο της παρουσίας του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, επισκέφθηκε μαζί με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο το Μουσείο του Μπάσκετ, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του από τους Γιώργη Μπουσβάρο (πρόεδρο της Επιτροπής του Μουσείου) και Λάκη Τσάβα (πρεσβευτής του Μουσείου) και στο τέλος έγραψε τις εντυπώσεις του στο βιβλίο επισκεπτών της ΧΑΝΘ.

«Ήταν ένα ευχάριστο ταξίδι μιας ώρας περίπου στον χρόνο, ευχαριστώ τους ανθρώπους της ΧΑΝΘ για την πρόσκληση. Είναι σημαντικό να σεβόμαστε και να τιμούμε την ιστορία του μπάσκετ, συγχαρητήρια για την προσπάθεια», δήλωσε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο οποίος μάλιστα θα συνεισφέρει στην επέκταση του Μουσείου προσφέροντας μια φανέλα του από την εποχή που αγωνίζονταν στην Εθνική ομάδα.

Παράλληλα, η ΧΑΝΘ έδωσε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση του στους «8» της Ευρωλίγκα και ευχήθηκε επίτευξη των στόχων του

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.579 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...