ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To πράσινο Μίλι

Παίζουμε για τη φανέλα!

Ρωτήστε Πανιώνιο, Κέρκυρα, Βέροια, Εθνικό Αστέρα, Παναιτωλικό, Απόλλωνα, Αστέρα Τρίπολης, Αιγάλεω, Προοδευτική, Καλαμάτα, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Παναχαϊκή, Αστέρα Τρίπολης... Όλοι έπεσαν κατηγορία επειδή ο Παναθηναϊκός δεν τα πάει καλά με τον Αϊ-Βασίλη και δε χαρίζει δώρα…

Παίζουμε για τη φανέλα!

-Ο  Γιώργος Μαργαρίτης τραγουδά τη νέα του επιτυχία… Παίζουμε για τη φανέλα και το σουξέ αυτό ταιριάζει απόλυτα με την ομάδα μας! Κουμπώνει αμέσως ο τίτλος με την εξόρμηση της Κυριακής στη Ξάνθη! Ο  Παναθηναϊκός διαχρονικά δεν κάνει χάρες…

Ρωτήστε Πανιώνιο, Κέρκυρα, Βέροια, Εθνικό Αστέρα, Παναιτωλικό, Απόλλωνα, Αστέρα Τρίπολης,Αιγάλεω, Προοδευτική, Καλαμάτα, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Παναχαϊκή, Αστέρας Τρίπολης… Όλοι έπεσαν κατηγορία επειδή ο  Παναθηναϊκός  δεν τα πάει καλά με τον Αϊ-Βασίλη και δε χαρίζει δώρα… Παίζουμε για τη φανέλα για την ιστορία μας και  για την τρέλα!!!

-Μια που λέμε για Μαργαρίτη το σουξεδάκι  του με το κελί 33 θα βαρεθεί ν΄ακούει ο Μάκης  για χρόνια ακόμα…

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ / SUPERLEAGUE / PANATHINAIKOS - LEVADIAKOS

Και Καρέλη… άφιλτρο  σας κερνάμε!!!!!

BASKETLEAGUE / ÐËÅÉ ÏÖ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ-ÐÁÏ / PLAY OFF / FINAL / OLYMPIAKOS-PANATHINAIKOS

Μήτσο μια Εξάστερη σαλάτα του ΣΕΦ  στον Κύριο παρακαλώ!!!!

-Το 2002 μια ακόμα ονειρεμένη χρονιά της Πανάθας στο Τσάμπιονς Λιγκ και για ένα… τσακ δεν πανηγυρίσαμε μετά από δύο προκρίσεις σε ομίλους Τσαμπιονς Λιγκ παρακαλώ την είσοδο μας στα ημιτελικά για τέταρτη φορά στο Κύπελλο Πρωταθλητριών (1971-1985-1996)..Ηταν 9 Απριλίου του 2002  στο Καμπ Νου και  για λίγα εκατοστά της πόρνης μπάλας ο Πουγιόλ θα έβλεπε ακόμα εφιάλτες με  το Βλάοβιτς…..

-Ο μπιγκ Σόφο θα παίξει σε ταινία με τον Τσάκ Νόρις και τον Στίβεν Σιγκάλ;

-Ο Κάμερον Πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας βγήκε δημόσια και έκραξε ότι η  φανέλα της Εθνικής Αγγλίας είναι πανάκριβη. (Στοιχίζει 109 ευρώ περίπου). Άντε μπράβο, κάντε κανένα  Πασχαλινό  bazaar!!!

-Άντε  να  γκρεμιστεί  και το Δημοτικό θέατρο Πειραιά για να γίνει νέο γήπεδο…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ