ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μαυροκεφαλίδης: «Μας στοίχισαν τα λάθη στο τέλος»

Ο καλύτερος παίκτης των «πρασίνων» Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μίλησε στην κάμερα της Δ.Τ. μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό, αναφέροντας τους λόγους της ήττας.

Μαυροκεφαλίδης: «Μας στοίχισαν τα λάθη στο τέλος»

Ο άσος του Παναθηναϊκού παράλληλα μίλησε και για την δική του εμφάνιση, αλλά και για τη συνέχεια της ομάδας του στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά:

«Ελέγχαμε το ματς στη μεγαλύτερη διάρκεια του, αλλά κάναμε αν θυμάμαι καλά κάναμε επτά λάθη στην 4η περίοδο τα οποία μας στοίχισαν. Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Είχαμε καλή απόδοση κατά διαστήματα, αλλά αυτό είναι το μπάσκετ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.177 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάθε παίκτης δίνει ότι καλύτερο μπορεί, εγώ τη χρειαζόμουν αυτή την εμφάνιση, αλλά δυστυχώς δεν συνοδεύτηκε από νίκη της ομάδας. Πρέπει όλοι οι παίκτες να παλεύουμε για 40 λεπτά αν θέλουμε να καταφέρουμε κάτι καλό στα play offs.

Η Ρεάλ παίζει το καλύτερο μπάσκετ φέτος, ωστόσο εμείς είμαστε Παναθηναϊκός, έχουμε μάθει στα δύσκολα και θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.