ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρίφτης: «Πληρώσαμε τα συνεχόμενα λάθη»

Ο βοηθός του Φραγκίσκου Αλβέρτη, Δημήτρης Πρίφτης αναφέρθηκε στα αίτια της ήττας του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, τονίζοντας πως ο συντελεστής δυσκολίας στα play offs θα είναι ο ίδιος για το «τριφύλλι» είτε παίξει με τη Ρεάλ είτε με την ΤΣΣΚΑ.

Πρίφτης: «Πληρώσαμε τα συνεχόμενα λάθη»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης στην Δ.Τ.:

«Στο πρώτο μέρος ήμασταν συνεπείς και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, και έτσι συνεχίσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο.  Είχαμε ένα νεκρό διάστημα στα μέσα της 3ης περιόδου, ωστόσο δεν αφήσαμε το ματς να ξεφύγει από τον έλεγχο μας.

Πληρώσαμε τα λάθη στο τέλος, στην κακή επαναφορά και στα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ, ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός είναι καλός σε αυτό το κομμάτι.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 39.105 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο κόουτς Αλβέρτης θέλει να αφήνει τους παίκτες να παίξουν πιο γρήγορα και να παίρνουν πρωτοβουλίες, πάντα όμως σε συνδυασμό με την καλή άμυνα και το set παιχνίδι, που ξέρουμε να παίζουμε καλά.

Είτε με τη Ρεάλ παίξουμε είτε μες την ΤΣΣΚΑ ο συντελεστής δυσκολίας θα είναι ο ίδιος. Η Ρεάλ μπορεί να σε προβληματίσει και στην άμυνα και στην επίθεση, έχει κινητικούς ψηλούς και ικανότατους περιφερειακούς, ενώ η ΤΣΣΚΑ είναι πιο δυναμική ομάδα και καλύτερη στο 5 εναντίον 5».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...