ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Ηττήθηκε στο τέλος

Την ήττα γνώρισαν οι νέοι του τριφυλλιού, από την Ξάνθη με 1-0 και έδειξαν πως η νίκη την περασμένη εβδομάδα ήταν απλά μια παρένθεση.

Ηττήθηκε στο τέλος

Η ομάδα νέων του “τριφυλλιού” δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε στο ματς κόντρα στην Ξάνθη, με 1-0 γκολ το οποίο ήρθε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Βαγγέλη Σάμιου δεν μπόρεσε να κρατήσει τον βαθμό της ισοπαλίας κάτι που έδειχνε να ελέγχει σε όλη τη διάρκεια του ματς, αφού το γκολ του Ορφανίδη στο 83′ για την Ξάνθη, άφησε χωρίς βαθμό τους “πράσινους” γι’ ακόμα ένα εκτός έδρας ματς.

SKODA Ξάνθη: Δεμένικος, Μήττας, Κολλαράς, Προύντζος, Χατζητερζόγλου, Καρυπιάδης, Ορφανίδης Λ., Κούτρας (65’ Δελής), Βαλαβανόπουλος, Ψύρρας (55’ Ορφανίδης Π.), Λαζαρίδης (73’ Φασίδης).

Παναθηναϊκός: Γκέκας, Μυρθιανός, Ξηρός, Κάσας, Τριανταφυλλόπουλος, Αναστασόπουλος, Μουζακίτης, Αγγελόπουλος (76’ Τζανουλίνος), Γιαννιτσάνης, Υμεράι (85’ Γεροκωνσταντής), Χαλκιαδάκης (81’ Ζαφειράκης).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ