ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ματσιούλις: “Έτοιμοι να παλέψουμε στη Μόσχα”

Πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Γιόνας Ματσιούλις, ενώ συμπλήρωσε πως αν όλοι παρουσιαστούν υγιείς, τότε θα γίνουν μεγάλες μάχες.

Ματσιούλις:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λιθουανός φόργουορντ

Για τα ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας:

Είμαστε εκεί όπου θέλαμε. Αυτός ήταν ο στόχος μας. Να μπούμε στα πλέι οφ και να κοιτάξουμε μπροστά. Θα παίξουμε με πολύ καλή και πειθαρχημένη ομάδα, με πολύ καλό προπονητή. Παίζουν καλά τελευταία. Στα πλέι οφ είναι η ώρα που πρέπει να δείξεις τη δύναμη σου. Κάθε ματς, κάθε κατοχή μετρά και έχει τεράστια σημασία. Είμαστε όλοι ενωμένοι, είμαστε υγιείς και έτοιμοι να πάμε να παλέψουμε στη Μόσχα, στα δυο πρώτα ματς.

Συγκρίσεις ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ και Παναθηναϊκό:

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.528 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δύσκολη ερώτηση. Δεν έχω παίξει στην ΤΣΣΚΑ, οπότε δεν ξέρω τι οργανισμό έχουν. Από όσα έχω ακούσει και έχω δει, είναι ένα από τα καλύτερα κλαμπ, τα πιο πλούσια της Ευρωλίγκας. Δεν είναι θέμα οργάνωσης, όταν παίζεις μπάσκετ. Όπου πας είναι άλλοι άνθρωποι, άλλη προσέγγιση στα πράγματα, αλλά παντού πρέπει να παίξεις μπάσκετ. Μπορούμε να συγκρίνουμε πολλά, αλλά αυτό που μετρά στο τέλος είναι να μπει η μπάλα στο καλάθι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.