ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μαυροκεφαλίδης: “Ο Αλβέρτης βοήθησε πολύ στην ψυχολογία της ομάδας”

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης με δηλώσεις του τόνισε, ότι τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα στη διοργάνωση, ενώ για την απόδοσή του στο πρόσφατο ντέρμπι "αιωνίων" στο ΣΕΦ, είπε ότι είναι ο ίδιος και δεν έχει αλλάξει από τότε που ήρθε στην ομάδα.

Μαυροκεφαλίδης:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα σέντερ

Για τα ματς με ΤΣΣΚΑ:

“Ξεκινάνε τα play offs. Το πιο δύσκολο κομμάτι της διοργάνωσης. Το κομμάτι για τις δυνατές και τις σκληρές ομάδες. Είμαστε από αυτές. Πρέπει η συγκέντρωση και η ετοιμότητα να είναι μεγάλη για να ανταπεξέλθουμε κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Είναι το φαβορί και έχουν την πίεση. Όπως είπα και πριν με συγκέντρωση και με κατάλληλη προετοιμασία θα παρουσιαστούμε έτοιμο”.

Για την απόδοσή του στο ματς με τον Ολυμπιακό:

“Από όσο θυμάμαι είμαι ο ίδιος Λουκάς. Δεν έχω αλλάξει και πολύ. Σίγουρα η αλλαγή προπονητή και ο κόουτς Αλβέρτης φαίνεται ότι βοήθησε πολύ στην ψυχολογία της ομάδας και άλλαξε κάποια πράγματα”.

Για τους ψηλούς της ΤΣΣΚΑ:

“Από τις πιο δυνατές front line σίγουρα. Από εκεί και πέρα αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να προετοιμαστούμε σωστά και να βρούμε τα μειονεκτήματά τους, αλλά και τα πλεονεκτήματά μας. Δεν είναι άτρωτοι. Να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι”.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.258 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.