ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Καλμαζίδης: “Να έχουμε καλύτερη διαχείριση στα ματς”

Ο Γιάννης Καλμαζίδης τόνισε με δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του Άρη, πως θα πρέπει να υπάρχει καλύτερη διαχείριση στα ματς, ενώ αναφέρθηκε και στον κόσμο που γι' ακόμα ένα ματς, στάθηκε δίπλα στην ομάδα.

Καλμαζίδης:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού:

“Δυστυχώς για άλλη μία φορά επιβεβαιώνομαι ότι αυτά τα ματς έχουν πολύ ένταση και κακή ποιότητα παιχνιδιού. Από την άλλη εάν θέλεις να λέγεσαι μεγάλη ομάδα θα πρέπει να μπορείς να το διαχειριστείς. Κάναμε έστω και δύσκολα την πρώτη νίκη. Το πιο θετικό είναι ότι τελειώσαμε καλά. Το επόμενο παιχνίδι είναι εντός έδρας με τη Νίκη.

Το δυνατό τελείωμα που είχαμε σήμερα θα μας βοηθήσει για τον αγώνα με τη Νίκη Αιγινίου, τη Μεγάλη Τετάρτη. Θα έχει επίσης πολύ ένταση και πρέπει να το κερδίσουμε. Παλεύουμε με τον εαυτό μας. Ο κόσμος μας βοηθούσε συνέχεια σε όλο τον αγώνα και ειδικά στα δύο πρώτα σετ που ήμασταν κακοί. Εκεί τον χρειαζόμαστε”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...