ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ούκιτς: “Να κάνουμε το καλύτερο για την πρόκριση”

Ο Ρόκο Ούκιτς τόνισε πως στα ματς με την ΤΣΣΚΑ, θα πρέπει η ομάδα να παίξει το καλύτερο μπάσκετ, ώστε να πάρει την πρόκριση, ενώ για την δική του απόδοση, είπε πως είναι καλύτερα σε σχέση με την αρχή της σεζόν και αυτό οφείλεται στην ταχύτητα που έχει ανεβάσει συνολικά η ομάδα.

Ούκιτς:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κροάτης γκαρντ

Για τα ματς κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας:

«Θα πάμε στα πλέι οφ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, από την ίδια θέση. Δεν είμαστε φαβορί αυτής της σειράς, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο. Όπως και πέρυσι που δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε καλό μπάσκετ. Θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από ότι πέρυσι. Αντιμετωπίζουμε πολύ καλή ομάδα και πρέπει να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ της σεζόν για να προκριθούμε».

Για την δική του απόδοση:

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 42.773 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Προσπαθώ να παίξω πιο γρήγορα από ότι στην αρχή της σεζόν γιατί είμαι καλύτερα. Η ταχύτητα θα μας φανεί χρήσιμη εναντίον της ΤΣΣΚΑ, για κάποιους εύκολους πόντους. Ελπίζω να βρω κάποιες τέτοιες ευκαιρίες σε αυτή τη σειρά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...