ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι γνωστοί σου Άσοι

«Πράσινες αξίες»

Σήμερα συμπληρώνονται 64 χρόνια από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ένας σπουδαίος αθλητής του Παναθηναϊκού και όχι μόνο. Ο Νίκος Μαντζάρογλου, ένας ακόμα «πράσινος μύθος».

«Πράσινες αξίες»

Ο Μαντζάρογλου ήταν ο κορυφαίος αθλητής του πινγκ πονγκ που πέρασε ποτέ από το «τριφύλλι» κατακτώντας πολλά πρωταθλήματα Ελλάδος, υπηρετώντας το σύλλογο για πολλά χρόνια και από διάφορα πόστα. Ήταν επίσης αθλητής του χόκει επί χόρτου, ήταν από τους ιδρυτές του τμήματος μπάσκετ, ενώ ασχολήθηκε και με την κολύμβηση.

Εκτός από τεράστιος αθλητής ήταν και ένας μεγάλος άντρας. Αντιστασιακός στα χρόνια της κατοχής, με πολλούς αγώνες μαζί και με άλλους αθλητές του Παναθηναϊκού. Ανήκε στην αντιστασιακή οργάνωση «Όμηρος».

Η ζωή δεν του ανταπέδωσε όμως  αυτά που πραγματικά άξιζε, καθώς σκοτώθηκε μετά από ατύχημα στην οδό Σταδίου όταν τον παρέσυρε ένα ταξί, υποκύπτοντας στα τραύματα του λίγο αργότερα στον Ερυθρό Σταυρό. Ήταν μόλις 40 ετών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ