ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Να αφήσει πίσω την Ξάνθη…

Το παιχνίδι με την Ξάνθη αποτελεί παρελθόν για τον Παναθηναϊκό και παρά την οργή και τον θυμό των «πρασίνων» για τη διαιτησία στη Θράκη, άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στον κρίσιμο αγώνα της Μ.Τετάρτης με τον ΟΦΗ για το κύπελλο.

Να αφήσει πίσω την Ξάνθη…

Ο εκνευρισμός που υπάρχει στο «τριφύλλι» είναι διάχυτος, λόγω Σπάθα… ωστόσο πρέπει να ξεχαστεί, καθώς την Μ.Τετάρτη στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός δίνει τον αγώνα της χρονιάς.

Ο Γιάννης Αναστασίου ήταν φειδωλός στις δηλώσεις του μετά το ματς στα Τρία Πέντε Πηγάδια, ούτως ώστε να μην βρεθεί στο στόχαστρο της… Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λιγκ, ωστόσο δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για τα όσα συνέβησαν χθες στην Ξάνθη.

Το «τριφύλλι» όμως πρέπει να γυρίσει σελίδα καθώς δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, δυο ημέρες πριν την ρεβάνς του κυπέλλου, με τους Κρητικούς. Ο Αναστασίου καλείται να διαμορφώσει εκ νέου τον σχηματισμό στην αμυντική γραμμή της ομάδας, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει τον Γιώργο Κουτρουμπή, ο οποίος αποβλήθηκε στο χθεσινό ματς.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.212 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα καλά νέα για τον προπονητή των «πρασίνων» είναι το ότι επιστρέφουν στην ομάδα οι Ζέκα, Μπεργκ και Σίλντενφελντ, ενώ θα αγωνιστούν κανονικά και οι Πράνιτς και Νάνο, Αμπέντ και Τριανταφυλλόπουλος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.