ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φώτσης: «θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»

Ο Αντώνης Φώτσης κατά την αποχώρηση της ομάδας του Παναθηναϊκού για τη Μόσχα, αναφέρθηκε στη δυσκολία του έργου των «πρασίνων» απέναντι στην ΤΣΣΚΑ τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να κοιτάει το κάθε ματς ξεχωριστά.

Φώτσης: «θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να διαλέξουμε αντίπαλο. Πλέον, βρισκόμαστε αντιμέτωποι της ΤΣΣΚΑ. Ουσιαστικά τώρα ξεκινά η χρονιά για εμάς. Ότι έχουμε κάνει θέλουμε να βγει στο γήπεδο σε αυτή τη σειρά. Αυτό εξαρτάται από το κάθε ματς ξεχωριστά. Διότι μπορεί να είμαστε καλοί στη Μόσχα και να πετύχουμε το στόχο και στην Αθήνα να μην τα καταφέρουμε.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ανεξαρτήτου έδρας. Πρωταρχικά, λοιπόν, μας απασχολεί ο αυριανός αγώνας. Η ΤΣΣΚΑ είναι μια πολύ καλή ομάδα και η ιστορία της είναι γνωστή. Η δουλειά που έχουμε μπροστά μας είναι δύσκολη, γι’ αυτό και πάμε εκεί για να τα δώσουμε όλα προσπαθώντας για το καλύτερο».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 51.992 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...