ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπράμος: «Να γυρίσουμε στην Αθήνα με μια νίκη»

Η αποστολή του Παναθηναϊκού έχει φτάσει στη Μόσχα, με τον Μάικ Μπράμο να στέλνει το μήνυμα του ενόψει του πρώτου αγώνα την Τετάρτη με την ΤΣΣΚΑ στη Ρωσική πρωτεύουσα.

Μπράμος: «Να γυρίσουμε στην Αθήνα με μια νίκη»

Ο άσος του «τριφυλλιού» μέσω του blog του στο επίσημο σάιτ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μίλησε για τον αγώνα της Τετάρτης, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να ελέγξει τον τομέα των ριμπάουντ αλλά και τον ρυθμό του παιχνιδιού.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Μάικ Μπράμος:

«Γεια σε όλους,

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.132 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Βρισκόμαστε στη Μόσχα για να δώσουμε τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Είμαστε πολύ ανυπόμονοι εν όψει της έναρξης αυτής της σημαντικής σειράς αγώνων. Θέλουμε να πάρουμε κάτι καλό από αυτά τα δύο παιχνίδια, αν και πρωτίστως μας απασχολεί αυτό της Τετάρτης.

Η ΤΣΣΚΑ είναι μια ομάδα που διαθέτει τεράστια εμπειρία και μεγάλα κορμιά. Θα πρέπει να παλέψουμε σκληρά ούτως ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις των αναμετρήσεων μαζί της. Το έργο μας αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Για να έχουμε τύχη θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ, τομείς για τους οποίους απαιτείται συγκέντρωση στο 100%.

Όπως προανέφερα, κοιτάμε μόνο το πρώτο ματς. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να ασχολούμαστε με τα υπόλοιπα. Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Το ευχάριστο είναι πως έχουμε αυτοπεποίθηση ως ομάδα. Είμαστε σε καλή κατάσταση και ανυπομονούμε να ξεκινήσει η σειρά.

Στόχος μας είναι να γυρίσουμε στην Αθήνα τουλάχιστον με μια νίκη. Επαναλαμβάνω και πάλι πως μας απασχολεί μόνο το ματς της Τετάρτης και από εκεί και πέρα το καθένα ξεχωριστά. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο πέρα από αυτό. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και νιώθουμε σε καλή κατάσταση, ώστε να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου μας.

Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να τα δώσουμε όλα και να πολεμήσουμε από την αρχή μέχρι το τέλος. Επιβάλλεται να βγάλουμε όλη μας την ενέργεια, παίζοντας παράλληλα με μυαλό και δείχνοντας συγκέντρωση στον νευραλγικό τομέα των ριμπάουντ.

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Μάικ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.