ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα: «Δώρο στον κόσμο μας την πρόκριση»

Ο Κάρλος Ζέκα επιστρέφει στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο ματς με τον ΟΦΗ και δίνει το σύνθημα για τη νίκη και την πρόκριση του «τριφυλλιού» στον τελικό.

Ζέκα: «Δώρο στον κόσμο μας την πρόκριση»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ζέκα στον OTE TV:

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι θέλουμε την πρόκριση και για τους ανθρώπους της ομάδας, για το κλαμπ και για τους φιλάθλους μας, θέλουμε να κάνουμε δώρο την πρόκριση. Ξέρουμε ότι ο ΟΦΗ παίζει με μεγάλες μπάλες, είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσεις μία ομάδα που παίζει με αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού, αλλά εμείς θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι για να πάρουμε την πρόκριση. Πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...