ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Μεγάλη μέρα για τον Παναθηναϊκό»

Ο Γιάννης Αναστασίου εμφανώς ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και την πρόκριση στο τελικό, τόνισε πως χθες αλλά και σήμερα ήταν δυο μεγάλες μέρες για τον Παναθηναϊκό.

Αναστασίου: «Μεγάλη μέρα για τον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά τα όσα είπε στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ:

Ήταν μεγάλη μέρα η χθεσινή για τον Παναθηναϊκό, αλλά νομίζω σήμερα ήταν ακόμα μεγαλύτερη. Αυτή η ομάδα με τα προβλήματα που είχε το καλοκαίρι, έφεραν αυτά τα αποτελέσματα. Οι παίκτες και η διοίκηση έχουν κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια. Πιστέψαμε σε αυτή τη ομάδα, συγχαρητήρια σε όλους. Είναι μεγάλη μέρα για τον Παναθηναϊκό και το γεγονός πως η ομάδα επιστρέφει σε τελικό μετά από 4 χρόνια, μεγάλη επιτυχία.

Στα παιδιά τόνισα πως τα τρόπαια κάνουν τις ομάδες μεγάλες, Σήμερα είχαμε θέληση, πίστη στο πλάνο, το οποίο τηρήσαμε στο έπακρο, όλα τα παιδιά παίξανε ώριμα και πλην δυο στιγμών που είχε ο ΟΦΗ δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.216 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, από πλευράς τακτικής ήμασταν καλά οργανωμένοι. Τα παιδιά κατάθεσαν και την ψυχή τους για την πρόκριση, πολλά συγχαρητήρια και στον κόσμο ήταν εκπληκτικοί.

Μας έδιναν κουράγιο και δύναμη και μαζί τους, όλοι μαζί μπορούμε να σκεφτόμαστε και να ονειρευόμαστε το μέλλον, γιατί αυτή η ομάδα μπορεί να πετύχει πολλά στο μέλλον.

Μετά τις δυο χαμένες φάσεις του Λαγού στο τέλος, όταν έληξε το 90λεπτο, είπα στους παίκτες ότι πρέπει να είναι περήφανοι και το ότι κατάφεραν το κατάφερνα με την αξία τους χωρίς καμία βοήθεια. Αν είναι να αποκλειστούμε από την τύχη ας αποκλειστούμε. Με την τύχη δεν μπορούμε να τα βάλουμε. Ωστόσο ήμασταν καλύτεροι και στο τέλος τα καταφέραμε.

Από το καλοκαίρι είχαμε πει ότι όταν παίζεις στον Παναθηναϊκό πρέπει να διεκδικείς τίτλους. Έπρεπε όλοι να πιστέψουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Είμαστε μέσα στους στόχους μας. Στόχος μας πλέον το κύπελλο και να πάμε όσο ψηλότερα μπορούμε στην βαθμολογία στα πλέι οφ.

Για το ρεπορτάζ που αναφερόταν στην απουσία των Ζόρο και Παπάζογλου ανέφερε:

Πρέπει να έχουν εκεί κάποιον φυσιοθεραπευτή που κάνει θαύματα μάλλον. Εμάς δεν μας εκφράζουν τέτοιες κινήσεις, αυτό είναι αντιεπαγγελματικό και αντισυναδελφικό. Όλοι κρίνονται από αυτά που κάνουν.

Για την συνέχεια:

Η ομάδα έχει ρυθμό, δεν φοβάμαι, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε, έχουμε δυνάμεις.

Για την πίεση και την ένταση που είχαν οι παίκτες του:

Έβλεπα στα μάτια των παικτών μου την συγκέντρωση και την πίστη, είχαμε ωριμότητα και πιστεύαμε στη πρόκριση. Μείναμε πιστοί στο πλάνο και τα καταφέραμε. Δεν μου αρέσει να χάνω. Θέλω να κερδίζω ακόμα και σε φιλικό. Με πείραξε πολύ η ήττα έτσι όπως ήρθε στην Ξάνθη. Δεν με πείραξε το γεγονός ότι χάσαμε αλλά ο τρόπος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.